جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 8903-11580
  • خبرنگار : 71282

نايب رييس شوراي اصناف در گفت‌وگو با ايسنا: اخذ ماليات 80 درصدي يك شوك ناگهاني به اصناف است

نايب رييس شوراي اصناف در گفت‌وگو با ايسنا:
اخذ ماليات 80 درصدي يك شوك ناگهاني به اصناف است

تعيين ماليات 80 درصد براي واحدهاي صنفي شوك سنگيني است و سوال اين است كه در سال گذشته چه اتفاقي در بازار رخ داده كه واحدهاي صنفي اكنون 80 درصد رشد مالياتي داشته باشند!؟

جلال‌الدين محمدشكريه ـ نايب رييس شوراي اصناف كشور ـ در مصاحبه با خبرنگار اصناف ايسنا، اظهار كرد: آن زمان كه دولت و سازمان امور مالياتي خود ماليات‌ها را وصول مي‌كردند، سالانه هشت تا 10 درصد ماليات تعيين مي‌كردند و با اتحاديه‌ها به توافق مي‌رسيدند ولي اكنون با اعلام اخذ ماليات 75 تا 80 درصدي به مجامع استان‌ها، يك شوك ناگهاني را به اصناف تحميل كرده‌اند!

وي با اشاره به توافق اخير با دولت در خصوص واگذاري اخذ كل ماليات‌ها به مجامع صنفي هر استان اظهار كرد: اگرچه اخذ كل ماليات به مجامع واگذار شده است ولي تعيين ماليات‌ها را خود دولت انجام مي‌دهد! ما مي‌گوييم ماليات صنوف را وصول مي‌كنيم ولي در يك پروسه چانه‌زني مالياتي، آن را تعيين كنيم. اگر تكليف شود كه به يك‌باره ماليات 80 درصدي دريافت شود بسياري از استان‌ها قادر به پرداخت نخواهند بود.

شكريه ادامه داد: تعيين ماليات 80 درصد براي واحدهاي صنفي شوك سنگيني است و سوال اين است كه در سال گذشته چه اتفاقي در بازار رخ داده و چه جوشش و تحركي به وجود آمده است كه واحدهاي صنفي اكنون 80 درصد رشد مالياتي داشته باشند؟

وي تصريح كرد: معافيت مالياتي عملكرد سال 1388، پنج ميليون تومان است.اين معافيت را بالا آورده‌اند و از آن طرف هم 80 درصد ماليات تعيين كرده‌اند كه با اين وضعيت و در يك معادله اقتصادي نابرابر اين طرح در اجرا عقيم خواهد ماند.

نايب رييس شوراي اصناف كشور در پايان با بيان اينكه در طرح هدفمند كردن يارانه‌ها، ظرف مدت پنج سال بايد ماليات‌ها به صددرصد برسد، افزود: در يك شوك اوليه مجامع امور صنفي با مشكل مواجه خواهند شد. يك واحد صنفي اين رقم را بايد از كجا تامين كند؟ وقتي نمي‌تواند قطعا به مصرف‌كننده فشار خواهد آمد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha