جشنواره فجر

  • سه‌شنبه / ۲۲ تیر ۱۳۸۹ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8904-10887
  • خبرنگار : 71132

قوامي در گفت‌وگو با ايسنا: اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها تاثير زيادي در اصلاح الگوي مصرف دارد دولت بايد سيستم پاداش و تنبيه را در اصلاح الگوي مصرف اعمال كند

قوامي در گفت‌وگو با ايسنا: 
اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها تاثير زيادي در اصلاح الگوي مصرف دارد 
دولت بايد سيستم پاداش و تنبيه را در اصلاح الگوي مصرف اعمال كند

يك عضو هيات رييسه‌ي كميسيون برنامه و بودجه‌ي مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به ابلاغ سياست‌هاي اصلاح الگوي مصرف از سوي مقام معظم رهبري تاكيد كرد كه مجلس و كميسيون‌هاي تخصصي بايد اين سياست‌ها را در دستور كار قرار دهند و اقدامات عملي موثر در رابطه با اصلاح الگوي مصرف را انجام دهند.

هادي قوامي در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين‌كه هدفمند كردن يارانه‌ها در صورت اجرا مي‌تواند تاثير زيادي در اصلاح الگوي مصرف داشته باشد، افزود: اصلاح الگوي مصرف بحث فراگيري است كه بايد آن را به بخش‌هاي توليد، مصرف و سرمايه‌گذاري تعميم دهيم؛ چرا كه مثلا بسياري از سرمايه‌گذاري‌ها به دليل اين‌كه توجيه و مطالعات كافي ندارد بازدهي لازم را نيز نخواهد داشت.

وي با بيان اين‌كه اميدواريم با اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها مسير سرمايه‌گذاري‌ها نيز متفاوت شود، افزود: اگر بتوانيم سياست‌هاي ابلاغي رهبري را در شئون مختلف مربوط به توليد، مصرف و سرمايه‌گذاري لحاظ كنيم، قطعا اينها مي‌تواند باعث عملياتي شدن اصلاح الگوي مصرف باشد و در اين زمينه تاثير بگذارد.

نماينده‌ي مردم اسفراين در خانه‌ي ملت، يادآور شد: دولت هم بايد بتواند سياست‌هاي ابلاغي رهبري در حوزه‌ي اصلاح الگوي مصرف را عملياتي كند و سيستم‌هاي پاداش و تنبيه را در اين موضوع اعمال كند مثلا كسي كه انرژي را بي‌رويه مصرف مي‌كند يا از آن به درستي استفاده نمي‌كند، بايد جريمه‌ي سنگين شود و در مقابل به كسي كه از اسراف جلوگيري مي‌كند و مي‌تواند انرژي زيادي را ذخيره كند قطعا بايد پاداش داده شود.

وي تاكيد كرد: به اعتقاد من اعمال سياست پاداش و تنبيه در الگوي مصرف مي‌تواند از موارد اثرگذار در حوزه‌ي اصلاح الگوي مصرف باشد.

اين عضو هيات رييسه‌ي كميسيون برنامه و بودجه‌ي مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به لزوم اصلاح الگوي توليد مسكن و متوازن‌سازي آن با جغرافياي هر منطقه در كشور، اضافه كرد: در گذشته الگوي توليد مسكن در شهرها و شرايط آب و هوايي مختلف، متفاوت بود، اما امروزه اين الگو در همه جاي كشور يكسان است و اين باعث ضعيف بودن ساختمان‌ها در برابر انرژي مي‌شود؛ لذا بايد با توجه به شرايط محيطي در توليد مسكن هم صرفه‌جويي در مصرف انرژي را در نظر گرفت و اين الگو را نيز اصلاح كرد.

نماينده‌ي مردم اسفراين در خانه‌ي ملت، همچنين ابراز اميدواري كرد كه كميسيون تلفيق و بخش‌هاي مختلف مجلس بتوانند در مراحل نهايي تدوين برنامه‌ي پنجم سياست‌هاي ابلاغي رهبري در اصلاح الگوي مصرف را لحاظ كنند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha