جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۲۱ تیر ۱۳۸۹ / ۱۷:۱۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 8904-11025
  • خبرنگار : 71282

/تكليف ماليات اصناف روشن شد/ اصناف با افزودن 15 درصد به قطعي سال 87 ماليات خود را مي‌پردازند

رييس شوراي اصناف كشور از پرداخت ماليات اصناف در سال 88 با افزودن 15 درصد به قطعي سال 87 خبر داد.

قاسم نوده فراهاني در گفت‌وگو با خبرنگار اصناف خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ‌با اشاره به مذاكره امروز با سازمان امور مالياتي به منظور تعيين ماليات سال 88 اصناف، اظهار كرد: در جلسه‌ي امروز تمام دستورالعمل‌ها و توافقات قبلي از جمله موضوع ماليات 75 درصدي به طور كلي ملغي شد و دستورالعمل روشن و شفافي را به‌منظور پرداخت موديان مالياتي اصناف تعيين كرديم.

وي ادامه داد: در جلسه‌ي امروز مقرر شد تا اصناف 15 درصد به قطعي سال 87 خود اضافه كرده و مالياتشان را بپردازند.

رييس شوراي اصناف كشور تصريح كرد: موديان مالياتي اصناف بايد 40 درصد اين رقم را نقدا و مابقي را با مراجعه به ادارات دارايي به صورت تقسيط و... بپردازند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha