نائب رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس به دولت پيشنهاد كرد كه در ايام ماه مبارك رمضان سفرهاي خود به شهرستانهاي اطراف تهران را ادامه دهد.
اسماعيل كوثري، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اينكه سفرهاي استاني دولت به عنوان يكي از موفقيتهاي خوب به شمار ميرود كه تبديل به الگو شده، در خصوص هفته دولت و اقدامات دولت اظهار داشت: دولت نهم و دهم با آغاز اين سفرها الگويي را پديد آوردند كه مورد توجه قرار گرفت و وقتي كه مردم ديدند دولت در پايتخت ننشسته و به دورترين نقاط كشور رفته و با مردم و مسوولان و مستضفعان ديدار ميكند، به اين مساله اقبال نشان دادند.
به گفته اين عضو فراكسيون اصولگرايان، اين سفرها اقدام شايستهاي بود كه موجب ديده شدن احترام دولت به مردم شد و باعث شد كه دولت نارساييها و كمبودها را به طور واقعي ببيند و راهحلهاي درست براي آن ارائه دهد.
اين نماينده مجلس با تقدير ازاين ابتكار و خلاقيت، در خصوص ايام ماه مبارك رمضان و عدم انجام سفر به شهرستانهاي دوردست پيشنهاد كرد كه دولت در شهرستانهاي اطراف تهران حضور يابد، چرا كه اين مساله در هفته دولت و نشان دادن عملكرد دولت، موثر واقع ميشود.
كوثري در ادامه، « اخلاق ،روحيات و عملكرد شهيدان رجايي و باهنر» را الگويي براي دولتمردان بعدي برشمرد كه پس از 20 سال از انقلاب كسي به آن توجه نكرده بود و افزود: اما اين مقوله در دولت نهم و دهم به عنوان الگويي مدنظر قرار گرفت و اين دو دولت در راستاي عدالت و احترام متقابل به مردم عمل كردند.
انتهاي پيام



نظرات