• یکشنبه / ۱۴ آذر ۱۳۸۹ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8909-08880
  • خبرنگار : 71234

/الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت/ دهقان در گفت‌وگو با ايسنا: ازاساتيد ونخبگان حوزه ودانشگاه درتهيه الگوي اسلامي-ايراني پيشرفت استفاده شود

/الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت/ 
دهقان در گفت‌وگو با ايسنا:
ازاساتيد ونخبگان حوزه ودانشگاه درتهيه الگوي اسلامي-ايراني پيشرفت استفاده شود

محمد دهقان با تاكيد براينكه بايد از اساتيد و نخبگان حوزه و دانشگاه در تهيه الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت استفاده كرد، گفت: اين الگو بايستي همه جوانب پيشرفت كشور در ابعاد مختلف فرهنگي، اعتقادات ملي، مذهبي و موازين ديني كشور را در برگيرد.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران از لحاظ پيشرفت با كشورهاي ديگر تفاوت دارد، اظهار كرد: عدالت و پيشرفت در كشور ما مبناي ديگري نسبت به كشورهاي ديگر دارد بدان معنا كه پيشرفت در كشورمان تنها پيشرفت اقتصادي نيست و همه ابعاد فرهنگي، سياسي و علمي را در كنار پيشرفت اقتصادي در برمي‌گيرد. بر اين اساس الگوي اسلامي ايراني پيشرفت بايد با توجه به فرهنگ ايراني، اسلامي و عدالتخواهانه تدوين گردد.

وي با تاكيد بر شناسايي همه جوانب پيشرفت در تهيه‌ و تدوين اين الگو گفت: براي تهيه اين سند پيشرفت همه بسترها لازم است چرا كه كشور ما در طول سي سال گذشته تجربيات لازم را اندوخته و دانشمندان متبحر و برجسته‌اي را در ابعاد مختلف تربيت كرده است.

نماينده مردم ترقبه و چناران در خانه ملت در ادامه تاكيد كرد: براي تهيه الگوي اسلامي ايراني پيشرفت انديشه‌هاي امام(ره) و مقام معظم رهبري در كنار موازين ديني و اعتقادي در اختيار ملت و نخبگان است و طبيعي است با چنين اندوخته‌هايي بسترهاي لازم براي تهيه چنين سندي براي پيشرفت كشور بر اساس الگوي اسلامي ايراني آماده مي‌باشد.

دهقان ادامه داد: با توجه به آماده بودن بسترهاي رواني و فكري اجراي الگوي اسلامي - ايراني پيشرفت در جامعه، مطمئنا پس از فراهم شدن بسترهاي قانوني و تصويب چنين الگويي در مجلس شاهد اجراي آن در كشور خواهيم بود.

وي در ادامه با تاكيد بر نقش نخبگان و دانشمندان در تهيه اين سند گفت: بدون استفاده از ديدگاه‌هاي دانشمندان و اساتيد نمي‌توان الگوي كاملي را تهيه نمود از اين رو اساتيد و نخبگان حوزه و دانشگاه محور اصلي تهيه اين سند پيشرفت كشور به شمار مي‌آيند. البته اين بدان معنا نيست كه نبايد از بقيه اقشار مختلف در تهيه اين الگو استفاده كرد و بهره‌مندي از نخبگان جوان در تدوين اين الگو يك امر ضروري به شمار مي‌آيد.

اين عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي در ادامه با اشاره به تصويب الگوي اسلامي ايراني پيشرفت در برنامه پنجم گفت: مجلس در برنامه پنجم دولت را مكلف به تهيه لايحه الگوي اسلامي ايراني پيشرفت تا سال دوم برنامه كرد كه مطمئنا با آماده شدن اين لايحه، مجلس با تصويب اين سند آن را براي اجرا ابلاغ خواهد كرد. بنابراين اين روند نشان مي‌دهد كه اصل وجود اين الگو پذيرفته شده است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha