جشنواره فجر

  • یکشنبه / ۱۴ آذر ۱۳۸۹ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8909-08991
  • خبرنگار : 71132

/بررسي برنامه پنجم توسعه/ با تصويب مجلس؛ دولت براي جذب بيشتر سرمايه‌گذاري خارجي مشوق تعيين مي‌كند

نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در بررسي موارد ارجاعي به كميسيون تلفيق در صحن علني، دولت را مكلف كردند تا براي جذب بيشتر سرمايه‌گذاري خارجي مشوق تعيين كند.

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، بر اساس ماده 104 لايحه برنامه پنجم دولت مكلف است متناسب با نيازهاي روز و ضرورت‌هاي تحقق اهداف برنامه و به منظور افزايش كارآيي، حداكثر ظرف مدت 6 ماه پس از تصويب اين قانون اقدام قانوني كند.

به موجب اين مصوبه دولت مكلف شد نسبت به تقويت و تجهيز سازمان "سرمايه‌گذاري و كمك‌هاي اقتصادي و فني ايران" اقدام كند.

نمايندگان مجلس هم‌چنين دولت را مكلف كردند بر حسب ضرورت، قوانين و مقررات را شناسايي و اصلاح كند و نسبت به تعيين و اعمال مشوق‌ها به تناسب نياز روز و رقابت‌هاي بين‌المللي براي جذب بيشتر سرمايه‌گذاري‌ خارجي اقدام كند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha