قائم مقام وزير كشور در امور اجتماعي و فرهنگي در حاشيه عيادت از هانيه گفت: در كشور ما به نسبت كشورهاي ديگر تعداد موارد كودكآزاري بسيار كمتر است، اما متاسفانه قوانين مشخص و محكمي براي برخورد با اين مجرمين نداريم.
به گزارش خبرنگار «اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، عليرضا افشار عصر روز يكشنبه در حاشيه عيادت از هانيه كه به نمايندگي از وزير كشور و به همراه عندليبيان ـ رييس اداره مقابله با اعتياد و مواد مخدر وزارت كشورـ انجام شد، از آخرين وضعيت هانيه و اقدامات صورت گرفته در جهت سلامت وي و پيگيريهاي قضايي مربوط به پرونده او سوال كرد.
وي در جمع خبرنگاران با تاكيد بر اينكه موضوع كودكآزاري پيش از اين به دليل فرهنگ غني اسلامي وجود نداشته و يا موارد اندكي از آن را شاهد بودهايم، اظهار كرد: در كشور ما به نسبت كشورهاي ديگر تعداد موارد كودكآزاري بسيار كمتر است اما متاسفانه قوانين مشخص و محكمي براي برخورد با مجرمين نداريم و در واقع مهمترين ضعف ما ضعف قانوني است.
افشار با اشاره به يكي از مصوبات چهارسال گذشته شوراي اجتماعي كشور خاطرنشان كرد: كارگروه مسائل اجتماعي در قالب بررسي كودكآزاري لايحهاي را تهيه و براي اصلاح قانون به مجلس ارائه كرد، اما اين مصوبه بين مجلس و شوراي نگهبان مراحلي را طي كرد و در نهايت مجمع تشخيص مصلحت نظام اين مساله را بررسي كرد كه البته هنوز نتايج آن مشخص نشده است.
افشار خاطرنشان كرد: مساله ولي قهري (پدر) در اين مساله مهمترين جايگاه را دارد و متاسفانه جرايم متناسب براي مجازات در اين قالب نداريم.
وي اظهار اميدواري كرد كه حوادث دلخراشي نظير حادثهاي كه براي هانيه به وجود آمده، روند تصويب قوانين را تسريع كند و روند پيشگيرانه براي اين نوع حوادث داشته باشد.
وي اضافه كرد: بهترين راه براي كاهش اين نوع حوادث ارتقاي فرهنگ عمومي و تربيت فرزندان و نيز افزايش آگاهي والدين است.
برنامه ملي «آزموش مهارتهاي زندگي» از سال آينده اجرايي ميشود
افشار در ادامه به برنامه ملي آموزش مهارتهاي زندگي كه قرار است از سال آينده توسط وزارت كشور اجرايي شود اشاره كرد و گفت: در قالب اين طرح تربيت كودكان، آموزشهاي عمومي خانوادهها و نيز زوجهاي جوان در آستانه ازدواج به صورت رايگان در دستور كار قرار ميگيرد.
اين مقام مسوول خاطرنشان كرد: البته شوراي عالي سلامت در وزارت بهداشت نيز در قالب كارگروه عوامل اجتماعي موثر بر سلامت از سال گذشته بررسيها و پيگيريهايي را در مورد كودكآزاري آغاز كرده است.
به گزارش ايسنا، قائم مقام وزير كشور در امور اجتماعيو فرهنگي همچنين در پاسخ به سوالي در رابطه با پيگيري موضوع رها كردن چند بيمار در بيابانهاي اطراف تهران گفت: اين موضوع در قالب عملكرد وزارت بهداشت است و من به دليل نداشتن اطلاعات دقيق حقوقي نميتوانم در اين رابطه صحبت كنم.
به گزارش ايسنا طبق گفته پزشك هانيه احدزاده اين كودك از امروز امكان مرخص شدن از بيمارستان و قرار گرفتن تحت پوشش كامل سازمان بهزيستي را دارد.
انتهاي پيام



نظرات