عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با انتقاد از رفتار دولت انگليس با معترضان اين کشور، گفت: متأسفانه دولت انگليس حقوق قانوني مردم خود را که از کمترين امکانات و حداقلهاي زندگي بيبهرهاند، رعايت نميکند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه آذربايجانشرقي، احد خيري با اشاره به تفاوتهاي دو کشور ايران و انگليس، گفت: تفاوت کشور ما با انگليس آن است که در ايران مردم حرف اول و آخر را ميزنند.
نماينده بستانآباد تصريح کرد: در اغتشاشات سال 88 که يک عده افراد از خدا بيخبر در اعتراض به آراء، حدود 7 الي 8 ماه کشور را به آشوب کشيدند نقش دولت انگليس و شبکه BBC پنهان نبود و بحمدالله طومار اين فتنه توسط مردم و در نهم ديماه آن سال درهم پيچيده شد.
احد خيري اظهار کرد: مردم معترض انگليس خواستار احقاق حقوق اوليه خود هستند و دولت اين کشور که انگلستان را مهد تمدن ميداند و در عينحال سالها با چپاول ثروت ديگر کشورها ارتزاق کرده بايد به خواستههاي ملت خود تن داده و از برخورد خشن با آنان بپرهيزد.
خيري گفت: دولت انگليس در حالي به سياهنمايي وضعيت آزادي مردم در ايران ميپردازد که همگان شاهدند که در طول 32 سال پس از انقلاب هر يکسال يک انتخابات اعم از مجلس، شوراهاي شهر و روستا، رياست جمهوري و خبرگان رهبري در ايران برگزار شده است.
انتهاي پيام



نظرات