رييس مجلس شوراي اسلامي در ديدار با رييس مجلس خلق جمهوري عربي سوريه، با اشاره به برگزاري كنفرانس حمايت از فلسطين در تهران، از حمايتهاي مردم دولت سوريه از آرمان فلسطين طي سالهاي اخير تقدير كرد و گفت: يكي از دلايل عمده خصومت غرب با سوريه قرار داشتن اين كشور در خط مقدم مقابله با رژيم صهيونيستي وحمايت از انتفاضه مردم فلسطين است.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،علي لاريجاني در ديدار با محمود الابرش با انتقاد از مداخلات خارجي در امور داخلي سوريه افزود: مداخله برخي كشورهاي غربي در امور داخلي سوريه امري مذموم بوده و به پيچيده تر شدن شرايط در اين كشور منجر ميشود.
وي در ادامه گفت: برخي از كشورهاي منطقه كه خود فاقد دموكراسي قابل قبولي هستند، به خود اجازه ميدهند در مورد سوريه اظهارنظر مداخله جويانه كنند، اميدواريم كه اصلاحات بشار اسد هر چه سريعتر به نتيجه برسد.
در ادامه اين ديدار محمود الابرش رييس مجلس خلق جمهوري غرب سوريه با تقدير از جمهوري اسلامي ايران در برگزاري كنفرانس حمايت از فلسطين گفت: سوريه و جمهوري اسلامي ايران در زمينه دفاع از آرمان فلسطين همواره در جهان اسلام پيشرو بودهاند.
وي در بخش ديگري از سخنانش گفت: رهبري سوريه روند ايجاد اصلاحات در كشور را از كرده كه نتايج خوبي در بر خواهد داشت.
وي خاطر نشان كرد: از تعدادي از كشورها سلاح وارد سوريه ميشود، بعد از آنكه نتوانستند به شورهاي خياباني ادامه دهند اكنون دست به ترور زده اند و روزانه ترور ميكنند كه مشغول مقابله با آنها هستيم.
رييس مجلس سوريه تاكيد كرد: دولت و ملت سوريه متحد عليه توطئههاي خارجي اقدام ميكنند.
انتهاي پيام



نظرات