جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۷ دی ۱۳۹۰ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 9010-04468

روانبخش: كساني كه درباره فتنه 88 سكوت كردند، از اصولگرايي خارج‌هستند

يك عضو جبهه پايداري گفت: حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات تاثيري در پيوستن جبهه پايداري به 8+7 ندارد.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمين قاسم روانبخش عضو جبهه پايداري در حاشيه ويژه برنامه رستاخيز عاشوراييان كه در دانشكده قرآني تهران برگزار شد، با بيان اين مطلب، افزود: جبهه پايداري از گفتمان خود كوتاه نمي‌آيد و براي پيوستن به كميته 8+7 بايد ابهامات برطرف شود و دوستان كميته 8+7 با ما كنار بيايند.

وي تاكيد كرد: بر اساس منشور اصولگرايي، كساني كه در مورد فتنه 88 سكوت كردند، از اصولگرايي خارج‌اند. يكي از اصول اصلي در اين منشور اين است كه سخنان مقام معظم رهبري فصل‌الخطاب باشد، اما برخي از افرادي كه در كميته 8+7 حضور دارند، اين مساله را ناديده گرفته‌اند.

وي درباره حضور خود در انتخابات نيز گفت: من براي نمايندگي مجلس از حوزه تهران نامزد خواهم شد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha