دبيركل جامعه انجمنهاي اسلامي اصناف و بازار گفت: مردم نسبت به كانديداهايي كه اخلاق انتخاباتي را رعايت نكنند، رغبتي ندارند.
احمد كريمي اصفهاني در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: اگرچه طبيعي است كه حضور مردم در مرحلهي دوم انتخابات مجلس شوراي اسلامي كمتر از مرحلهي اول باشد، اما به هر ترتيب مردم ما بنا بر توصيههاي مختلف تمام سعيشان را ميكنند تا در اين مرحله نيز به خوبي حضور پيدا كنند.
وي همچنين رعايت اخلاق انتخاباتي از سوي كانديداها و هوادارانشان را يك ضرورت خواند و خاطرنشان كرد: كانديدايي كه نتواند اخلاق انتخاباتي را رعايت كند، نميتواند نسبت به وظيفهي نمايندگي خود نيز تعهد داشته باشد و در قبال وظايفي كه نسبت به مردم پايبند باشد. ضمن اينكه مردم به اين موارد حساس هستند و نسبت به آدمهاي بياخلاق رغبتي ندارند.
دبيركل جامعه انجمنهاي اسلامي اصناف و بازار با بيان اينكه مسوولين نظام نيز بايد در اين راستا نمونه باشند، گفت: اين در حالي است كه ما متاسفانه گهگاه شاهد بداخلاقيهايي از سوي مسوولين هستيم. برخي فكر ميكنند كه با تهمت زدن به ديگران ميتوانند خوشان را بالا ببرند، اما اين در صورتي است كه درست برعكس اين موضوع اتفاق خواهد افتاد. كشور ما كشوري اسلامي است و توصيه به مسالهي اخلاق بسيار مورد توجه قرار گرفته است.
انتهاي پيام


نظرات