نشست عمومي مديران، برنامهسازان و بسيجيان رسانه ملي با حضور دكتر محسن رضايي ـ دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ـ و علي اصغر جعفري ـ رييس سازمان بسيج صداوسيما و مشاور رييس سازمان صداوسيما ـ صبح امروز (دوم خرداد ماه) در مركز سازمان بسيج صدا و سيما برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در بخشي از نشست علي اصغر جعفري با اعتقاد بر اينكه امروزه بخشهايي از سرزمين ذهني ما در اختيار دشمن است، خاطرنشان كرد: يك روز سرزمين خاكي ما در اختيار دشمن بود اما امروز بايد بپذيريم دشمن در انديشهها، باورها و اعتقادات فكري جوانان ما خيمه زده است. در واقع امروزه در معرض آسيب قرار گرفتهايم.
وي خاطرنشان كرد: البته در حال حاضر بيش از 15000 نيروي عضو بسيج فعال داريم. امروز بايد حماسهاي ديگر را رقم بزنيم و بايد تلاش كنيم كه اگر سنگرهايي از باورهاي جوانان ما گرفتار انديشههاي شيطان شدهاند، آنها را بازگردانيم. امروز روز فتح بازگرداندن ارزشهايي است كه دشمنان ما تلاش كردهاند آنها را بگيرند بايد حماسهاي خلق كنيم كه جشن فرهنگي در حوزه هاي علمي و نظري و نظريهپردازي بگيريم.
وي در بخشي از سخنان خود گفت: اگر امروز بيداري اسلامي شكل گرفته است و اگر امروز انقلاب ما پربارتر ميدرخشد، مديون حماسههايي است كه نبايد آن را فراموش كنيم. گراميداشت سوم خرداد گراميداشت ارزشهايي است كه انقلاب ما مشعلدار آن حركت است. بسيجيان اين وظيفه را بر عهده دارند اين مشعل را به دست بگيرند و اين ارزشي را كه فراتر از فتح خاك خرمشهر است را به دست بگيرند و امروز آن را به بالندگي و شور عمومي در دنيا تبديل كند.
جعفري در ادامه با بيان نكتهاي اظهار كرد: نكتهاي وجود دارد و آن تذكر به خود ما است آن روز كه خرمشهر 578 روز در اشغال عراق بود هيچ كدام از ما آرامش نداشتيم و احساس حقارت داشتيم. شايد اين سختيها براي فرماندهان ما بيشتر بود. به اين دليل كه احساس ميكردند هر چه زودتر بايد اين روند را برگردانند. فتح خرمشهر نمادي از خروش عظيم يك ملت بود و نشان داد ملت ما اگر اراده كند ميتواند همه موانع را پشت سر بگذارد.
***
به گزارش ايسنا، در حاشيهي اين نشست، پيام راديويي 30 سال قبل فتح خرمشهر پخش شد. پخش اين پيام راديويي باعث برانگيخته شدن احساسات حضار شد.
همچنين سخنان امام خميني(ره) بعد از فتح خرمشهر پخش شد.
انتهاي پيام



نظرات