• دوشنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 91061307614
  • منبع : نمایندگی گیلان

مضرات كباب كردن گوشت بر روي زغال

مضرات كباب كردن گوشت بر روي زغال

ایسنا/گیلان خوردن گوشت‌هاي كبابي در بيشتر موارد مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزايش دهد.

خوردن گوشت‌هاي كبابي در بيشتر موارد مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزايش دهد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه گیلان و به نقل از روابط عمومی موسه تحقیقات برنج کشور، مصرف گوشت كبابي احتمال ابتلا به سرطان را افزايش مي‌دهد.

در اين گزارش آمده است؛ كباب كردن، يك روش كم چربي براي طبخ غذا است اما اگر گوشت كبابي زياد مصرف شود، خطر ابتلا به سرطان را در پي خواهد داشت، برگرها و كباب‌هاي آب‌دار به ويژه در حالت نيم سوز و ذغالي شده حاوي مواد سرطان‌زا هستند. موقع کباب کردن گوشت روي زغال، مقداري از چربي گوشت روي ذغال و خاكستر مي‌ريزد و وقتي چربي با اين حرارت بسيار زياد برخورد مي‌كند، ماده سرطان‌زا توليد مي‌شود كه اين ماده به وسيله دود، دوباره به گوشت برمي‌گردد و براي بدن خطرناك است.

بر اساس گزارش فوق، سرخ و يا تنوري كردن روشي سالم و بي ضرر براي كباب كردن گوشت و طبخ غذا در مدت زمان طولاني‌تر و در دماهاي پايين‌تر، روش بسيار بهتر و سالم‌تري است.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha