• جمعه / ۲۶ آبان ۱۳۹۱ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 91082616774
  • خبرنگار : 71010

با شکایت دادستان عمومی و انقلاب تهران؛

«محمدرضا تقوی‌فرد» به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شد

«محمدرضا تقوی‌فرد» به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شد

مدیرمسوول روزنامه خورشید با شکایت دادستان عمومی و انقلاب تهران به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شد.

مدیرمسوول روزنامه خورشید با شکایت دادستان عمومی و انقلاب تهران به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شد.

به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، براساس احضاریه صادر شده از سوی دادسرای فرهنگ و رسانه «محمدرضا تقوی‌فرد» به دلیل آنچه که شکایت دادستان عمومی و انقلاب تهران خوانده شده، باید در شعبه 9 این دادسرا حضور یابد.

دلیل احضار و شکایت از «تقوی‌فرد» در احضاریه ابلاغ شده به دفتر روزنامه خورشید قید نشده، اما در متن آن تاکید شده که نامبرده به عنوان متهم و با اعلام جرم دادستان تهران باید در دادسرا حاضر شود.

محمدرضا تقوی‌فرد اخیرا در مصاحبه‌ای با یک وب سایت خبری با اشاره به مرگ یک ویلاگ‌نویس، انتقاداتی را پیرامون این موضوع مطرح کرده بود.

«تقوی‌فرد» که از ایثارگران دوران 8 سال دفاع مقدس است، پیش از این و در زمانی که سردبیری روزنامه بامداد را برعهده داشت نیز بارها از سوی دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت شاکی خصوصی و یا مدعی‌العموم به این دادسرا احضار شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha