• دوشنبه / ۴ آذر ۱۳۹۲ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 92090402935
  • خبرنگار : 71442

در بازدید مدیر شبکه سه از سریال جدید شبکه عنوان شد:

«آوای باران» ایرانیزه شده‌ی «الیورتوییست» است

«آوای باران» ایرانیزه شده‌ی «الیورتوییست» است

مدیر شبکه سه سیما، با حضور در پشت صحنه سریال «آوای باران» که به یادآوری جنایت آمریکا پرداخته است، از روند ساخت این سریال بازدید کرد.

مدیر شبکه سه سیما، با حضور در پشت صحنه سریال «آوای باران» که به یادآوری جنایت آمریکا پرداخته است، از روند ساخت این سریال بازدید کرد.

به گزارش سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مجید زین‌العابدین در نشستی با حسین سهیلی‌زاده (کارگردان)، محمد هاشمی اصل (تهیه‌کننده)، الهام چرخنده (بازیگر نقش زیور)، سام درخشانی (بازیگر نقش نادر)، حمیدرضا پگاه (بازیگر نقش طاها) و برخی دیگر از عوامل و دست‌اندرکاران تولید این سریال به گفت‌وگو پرداخت.

در این بازدید درباره‌ی وضعیت پیشبرد پروژه تاکنون، ماهیت قصه و نقش‌های موجود در آن و موضوعات مطرح شده در کار مباحثی مطرح شد.

همچنین سکانس 534 از قسمت بیستم مجموعه نیز با حضور مدیر شبکه سه سیما تصویربرداری شد و شخصیت‌های نادر، زیور و طاها مقابل دوربین محمد افسری قرار گرفتند.

مدیر شبکه سه در حاشیه این بازدید گفت: سریال «آوای باران» یک ملودرام اجتماعی با رویکرد جامعه‌شناختی و دربرگیرنده موضوعاتی خانوادگی، تربیتی، اخلاقی و ارزشمند است. در این سریال علاوه بر این که یک آسیب اجتماعی و موضوع کودکان کار و تکدی‌گری مطرح می‌شود، برشی سیاسی اجتماعی هم به یکی از جنایات آمریکا بر ضد ایران زده می‌شود که از این جهت نگاه نویی در بین سریال‌های اجتماعی دارد.

وی در پاسخ به این که این طرح موضوعی به عنوان قصه ای جداگانه در سریال مطرح می شود یا نه، ادامه داد: موضوع سقوط هواپیمایی ایرباس ایران در سال 67 توسط ناو وینسنس آمریکا بر فراز خلیج فارس در سراسر داستان حضور دارد، نشان می دهد این جنایت استکبار جهانی علاوه بر آثار و تبعات کلان سیاسی چگونه بر اجزای زندگی یک خانواده ایرانی اثر می گذارد و فقدان مادری که در این جنایت به شهادت می رسد چگونه کشتی زندگی یک پدر و دختر ایرانی را متلاطم می سازد.

بازدید مدیر شبکه سه

***

حسین سهیلی‌زاده، کارگردان با اشاره به پایان تصویربرداری 20 قسمت سریال درباره گریم بازیگران و تغییرات سنی نقش ها توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: از آنجایی که قصه این مجموعه در دو دهه 70 و 90 پیگیری می‌شود، سعی شده است که گریم جوانی و میانسالی بازیگران برای مردم باورپذیر باشد.

الهام چرخنده نیز با اشاره به این که تیمی حرفه‌ای در سریال آوای باران همکاری می‌کنند، خطاب به مدیر شبکه سه سیما درباره ویژگی‌های نقش خود گفت: در زندگی روزمره و دنیای واقعی نیکی و بدی و خیر و شر با هم ترکیب شده است و نقش زیور هم شامل هر دو ویژگی است و نمی توان آن را مثبت یا منفی دانست.

سام درخشانی نیز که در نقش نادر جلوی دوربین رفته است، این نقش را بسیار متفاوت از نقش هایی دانست که تاکنون به ایفای آن پرداخته است.

بخش هایی از داستان آوای باران به فضای داستان الیورتوییست به نویسندگی چارلز دیکنز داستان نویس معروف قرن 19 میلادی نسبتا نزدیک است و به تعبیر حسین سهیلی زاده کارگردان این مجموعه برداشتی ایرانیزه از این رمان معروف ادبیات جهان است.

مجموعه تلویزیونی آوای باران کاری از گروه اجتماعی شبکه سه سیماست که این روزها مراحل تصویربرداری خود را در خانه ی نادر و زیور، از کاراکترهای اصلی داستان در خیابان فرشته سپری می کند و از اواسط آذرماه از شبکه سه سیما روی آنتن می رود.

بازدید مدیر شبکه سه

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha