• شنبه / ۷ تیر ۱۳۹۳ / ۰۴:۲۸
  • دسته‌بندی: جام جهانی 2014
  • کد خبر: 93040703596

کی‌روش: عملکرد ایران تا آخر عمر در خاطرم می‌ماند

کی‌روش: عملکرد ایران تا آخر عمر در خاطرم می‌ماند

کی‌روش می گوید از این که باعث افتخارآفرینی و شخصیت دادن به فوتبال ایران شدیم خوشحالم.

کی‌روش می گوید از این که باعث افتخارآفرینی و شخصیت دادن به فوتبال ایران شدیم خوشحالم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کارلوس کی‌روش در مراسم استقبال از تیم ملی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی گفت: ابتدا سلام عرض می‌کنم خدمت شما وزیر ورزش که به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران به اینجا آمده‌اید. همین طور مسئولان فوتبال ایران، سازمان لیگ و هیات رییسه فدراسیون فوتبال و مخصوصا اعضای خانواده و دوستان و نزدیکان تمامی بازیکنان که آمده‌اند خوش‌آمد بگویند و همین طور اصحاب رسانه و سایر حضار و هواداران تیم ملی، به همگی خوش‌آمد می‌گویم. تشکر ویژه از وزیر هم دارم که برای خوش‌آمد گویی به کاروان تیم ملی به اینجا آمده‌اند. از جانب تک تک بازیکنان تیم ملی از همه شما تشکر می‌کنم و خوشحالم با اعتماد تمامی هواداران توانستیم دست به دست هم داده و باعث افتخارآفرینی و پرستیژ و شخصیت فوتبال ایران در جام جهانی شویم.

وی افزود: بنا به تجربه و سابقه زیادی که در فوتبال دارم، ما در ایران باشگاه‌هایی مثل رئال و کورینتیانس نداریم اما در ایران یک چیز داریم که بنا بر آن توانستیم به این موفقیت دست پیدا کنیم و آن عشق و علاقه مردم به فوتبال است و ما با این پشتوانه موفق شدیم و الان اینجا هستیم. در آخر نه تنها می‌خواهم تشکر کنم از تمامی بازیکنانی که در جام جهانی حضور داشتند بلکه تشکر می‌کنم از بازیکنانی که در طول انتخابی جام جهانی همراه ما بودند و زحمت کشیدند اما فرصت این نبود که در جام جهانی همراه ما باشند. همین جا قدردانی می‌کنم از زحمات آن‌ها.

کی‌روش در پایان با گفتن کلمه "خیلی ممنون" به صحبت‌هایش پایان داد. او سپس به جمع بازیکنان رفت و با نکونام، تیموریان و هاشم بیگ‌زاده دست داد و دستش را برای سایر بازیکنان که از او فاصله داشتند تکان داد.

به گزارش ایسنا، سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران در بخشی دیگر در گفت و گو با خبرنگاران درباره نتایج تیم ملی در جام جهانی گفت: فکرمی‌کنم که می‌شد نتیجه بهتری در جام جهانی بگیریم و باید هم این اتفاق می‌افتاد اما در کل بازیکنان ایران فوق‌العاده خوب بودند و به همین دلیل همه باید به آن‌ها احترام بگذارند و از آن‌ها قدردانی کنند. مهم‌ترین دستاورد جام جهانی برای ایران این بود که در فوتبال جهان جایگاه خوبی پیدا کرد. پیش از جام جهانی کسی راجع به ایران حرف نمی‌زد.

وی ادامه داد: بارها گفته‌ام که هم در زندگی و هم در فوتبال وظیفه داریم که جایگاه کشور و پیراهن تیم ملی را بهتر کنیم. همین جا می‌خواهم برای تمام ایرانیان و بویژه هواداران فوتبال آرزوی بهترین ‌ها را داشته باشم و همچنین می‌خواهم بگویم که عملکرد بازیکنان ایران تا آخر عمرم در خاطرم خواهد ماند.

کی‌روش افزود: از فدراسیون فوتبال و بویژه رییس آن نیز تشکر می‌کنم که این فرصت بزرگ را در اختیار من گذاشت که سرمربی تیم ملی کشور بزرگ و زیبای ایران باشم.

وی در ادامه و در پاسخ به این سوال که آیا باید از صحبت‌هایش بوی خداحافظی را شنید گفت: وقتی در فوتبال همیشه در صلح و صفا هستید، خداحافظی مطرح نیست. حضورم در ایران یک سفر فوق‌العاده خوب و بسیار زیبا بود. می‌خواهم از اینکه برخی تصمیم‌هایم باعث ناراحتی برخی فوتبالی‌ها شد عذرخواهی کنم. برخی از تصمیم‌هایم ممکن است کسانی را آزرده باشد اما در فوتبال گرفتن این تصمیم‌ها لازم است.

کی‌روش در پایان گفت: بار دیگر از صمیم قلبم به خاطر اینکه به من فرصت داده شد تا در این کشور فوق‌العاده خوب کار کنم تشکر می‌کنم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۴-۰۷ ۰۸:۰۳

فقط ياد داري با کلمات بازي کني و مردم ما هم که احساسي. چه گلي به سر فوتبال اين مملکت زدي که اينطور داري افتخار ميکني.هيچ چي از فوتبال سرت نميشه. رئال و پرتغال رو که بدبخت کردي حالا نوبت ايران است. آها يادم رفت دوتا موقعيت گل تونستيد مقابل آرژانتين خلق کنيد.پس بايد قراردادت تمديد بشه.

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۰۷ ۱۱:۲۸

كي روش بزرگ بمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان و با بزرگي خودت ايران بزرگ را بزرگتر كن

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۰۷ ۱۴:۰۴

حيف شد حتما سعي شود تا او تا بازيهاي جام ملتهاي آسيا بماند. چيزي به بازيها نمانده است.

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۰۷ ۱۵:۰۸

دوستت دارم مرد

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۰۷ ۱۵:۵۰

گرفتن يک امتياز در جام جهاني هم بايد در خاطر همه بماند

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۰۷ ۱۶:۳۱

اقا مگه فوتبال ما بي شخصيت بوده که توبهش شخصيت بدي مادر98بهترين فوتبالو داشتيم بعدش هم فوتبال خوب داشتيم.

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۰۷ ۱۷:۲۰

يک ضرب المثل فارسي ميگه...هرسخن ازدل برآيد،لاجرم بردل نشيند کي روش توانست باعملکردخوبش وحرف هاي دلنشينش قلب هاي مردم ايران راتسخيرکند،پيوندمردم وکي روش دوطرفه است،خوش قلبي مردم ايران هم دردل اوتاثيربسيارداشته

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۰۷ ۱۷:۵۷

خودت هم تا آخر عمر در ايران بمان.مطمئنا حضور افرادي مثل کيروش از حضور افرادي مثل قلعه نويي و علي دايي و ساير مربيان مافوق باسواد ما ارزشمندتر است.

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۰۷ ۲۳:۱۳

جناب کي روش شما هم حرفه اي کامل هستيد داداش حرف زدنتان هم حرفه اي است اما من آماتور مي دانم که تيم ايران کمترين پاس موفق در بين 32 تيم جام جهاني را داده يعني اين تيم حتي پاس کاري بلد نبوده. دوم اينکه شما فقط دفاعي بازي کردن را ياد اين ها داديد چونکه دربازي با بوسني وقتي قرار شد هجومي بازي کنند مثل دسته گل سه تا گل خوردند !! به هر حال فکر کنم بهتر باشد شما برويد همان آفريقاي جنوبي يا اينکه ما دوتا مربي بياوريم يکي مثل شما دفاع يادمان بدهد يکي ديگر حمله کردن و گل زدن به همراه گل نخوردن !! اصلا شما تشريف داشته باشيد 4 ميليون دلارتان را بگيريد ما يکي مربي ديگر مياوريم چطوره ؟