جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 93063118486
  • خبرنگار : 71133

حسن فتحی سریالش را به شبکه نمایش خانگی برد

حسن فتحی سریالش را به شبکه نمایش خانگی برد

حسن فتحی سریالی با عنوان «شهرزاد» را برای شبکه نمایش خانگی جلوی دوربین می‌برد.

حسن فتحی سریالی با عنوان «شهرزاد» را برای شبکه نمایش خانگی جلوی دوربین می‌برد.

به گزارش ایسنا، حسن فتحی مدتی است پیش تولید یک سریال عاشقانه را برای عرضه در شبکه نمایش خانگی آغاز کرده است، این سریال پیش از این «روزی روزگاری عاشقی» نام داشت که به تازگی فتحی نام «شهرزاد» را برای آن انتخاب کرده است.

در خلاصه داستان این سریال آمده است: در تندباد حادثه «عشق» اولین قربانی است. تهران 1332

فتحی و گروهش این روزها مشغول انتخاب بازیگران «شهرزاد» هستند تا طبق برنامه‌ریزی انجام شده تصویربرداری آن نیمه دوم مهرماه آغاز شود.

سید محمد امامی، تهیه کننده این سریال 26 قسمتی است و اسماعیل عفیفه مجری طرح آن است.

«شهرزاد» سومین محصول تصویر گسترپاسارگاد است که پیش از این سریال موفق «شاهگوش» را تولید کرده و این روزها در آستانه تصویربرداری «ابله» کمال تبریزی است.

به گزارش ایسنا، حسن فتحی سال‌ها پیش و پس از ساخت سریال «مدار صفر درجه»، از ساخت «روزی روزگاری عاشقی» برای تلویزیون خبر داده بود. به نظر می‌رسد سرانجام با ساخته نشدن این سریال در تلویزیونی که این روزها با مشکل مالی مواجه است، فتحی و عفیفه تصمیم گرفتند سریالشان را برای شبکه نمایش خانگی بسازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha