• سه‌شنبه / ۶ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 93080603190
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

تاکید یک استاد دانشگاه بر لزوم شناسایی ظرفیت‌هایی خالی و اشباع صنایع غذایی کشور

صنايع تبديلي

ایسنا/آذربایجان شرقی دانشیار گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: شناسایی ظرفیت‌های خالی و اشباع صنایع غذایی و تبدیلی در توسعه کشور تاثیرگذار است.

دانشیار گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: شناسایی ظرفیت‌های خالی و اشباع صنایع غذایی و تبدیلی در توسعه کشور تاثیرگذار است.

سیدهادی پیغمبردوست در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه آذربایجان‌شرقی، افزود: هفت الی هشت هزار واحد صنایع تبدیلی در کشور راه‌اندازی و در این میان 13 هزار پروانه بهره‌برداری در کشور صادر شده است.

وی با اشاره به توسعه ناموزون صنایع تبدیلی در کشور تشریح کرد: متاسفانه این توسعه به صورت موزون و هماهنگ انجام نشده و در بخش‌هایی با افزایش ظرفیت و در بخش‌هایی با کمبود و خالی ماندن ظرفیت مواجهیم.

پیغمبردوست ادامه داد: عدم تحقیق و نوآوری در صنایع تبدیلی را باید از دیگر مشکلات حال حاضر در وضعیت فعلی صنایع تبدیلی در کشور قلمداد کنیم.

دانشیار گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: برای مثال 8 الی 9 میلیون تن شیر خام در کشور تولید می‌شود و این در حالی است که 16 میلیون تن ظرفیت کارخانه‌های شیر در کشور است.

وی افزود: تدوین راهکارهایی برای شناسایی واحدهای با ظرفیت کم و اشباع و در پی آن پیشرفت در صنایع غذایی و بهینه‌تَر شدن وضعیت فعلی تولید غذا می‌تواند از مهم ترین برنامه‌های دولت در سال مدیریت جهادی باشد.

پیغمبردوست از میزان ضایعات بخش کشاورزی گفت و تاکید کرد: در حال حاضر شاهد وجود 20 الی30 درصد ضایعات در بخش کشاورزی هستیم که معادل 20 میلیون تن محصول کشاورزی است و ارزشی برابر با 5 تا 10 میلیارد دلار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.