• پنجشنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۳ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 93081506926
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

اجرای کشت هیدروپونیک و افزایش بازده تولید محصولات

كشت هيدروپونيك

ایسنا/آذربایجان شرقی استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: صرفه جویی در زمان کشت، نیاز به نیروی کار کمتر، بازده تولید بیشتر محصول، رشد سریع تر گیاه، مزه بهتر محصولات و ارزش غذایی بالای محصولات تولیدی در کشت هیدروپونیک را می توانیم از مهم ترین مزایای کشت هیدروپونیک قلمداد کنیم.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: صرفه جویی در زمان کشت، نیاز به نیروی کار کمتر، بازده تولید بیشتر محصول، رشد سریع تر گیاه، مزه بهتر محصولات و ارزش غذایی بالای محصولات تولیدی در کشت هیدروپونیک را می توانیم از مهم ترین مزایای کشت هیدروپونیک قلمداد کنیم.

جابر پناهنده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه آذربایجان شرقی، افزود: کشت متوالی یک محصول بدون نیاز به رعایت تناوب زراعی و آیش در کشت هیدروپونیک امکانپذیر است.

وی از ضرورت مناسب بودن وضعیت تهویه محیط کشت در کشت هیدروپونیک گفت و تشریح کرد: درجه حرارت و وضعیت تهویه محیط کشت یا محلول غذایی برای سیستم ریشه گیاه باید مناسب باشد.

پناهنده ادامه داد: در کشت هیدروپونیک می‌توان برخی از محصولات را در مکانی کوچک در مدت کوتاهی، پرورش داد.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: کشت هیدروپونیک این امکان را به باغداران می دهد که در ازای کار کمتر و زمان کمتر بازده بیشتری داشته باشیم.

وی افزود: آبکشت یا هیدروپونیک روش نوینی برای پرورش گیاهان است که در آن خاک زراعی به کار نمی رود.

پناهنده با اشاره به دیگر مزایای کشت هیدروپونیک تاکید کرد: کارشناسان تولید محصولات خارج از فصل را از مهم ترین امتیازات کشت هیدروپونیک می دانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.