• سه‌شنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۳ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 93082010230
  • منبع : نمایندگی اردبیل

اردبیل جزو 10 استان برتر کشور در امر کیفیت نان محسوب می‌شود

نانوایی

ایسنا/اردبیل رعایت نحوه پخت و مدت زمان لازم برای پخته شدن نان نیازمند کسب مهارت نانوایان است.

رعایت نحوه پخت و مدت زمان لازم برای پخته شدن نان نیازمند کسب مهارت نانوایان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) عباس کریمی مدیرکل غله استان اردبیل در جلسه ساماندهی آرد و نان در اردبیل با بیان اینکه کیفیت نان در استان از حد مطلوبی برخوردار است، گفت: بر اساس اعلام آزمایشگاه‌های متعدد اردبیل جزو 10 استان برتر کشور در امر کیفیت نان محسوب می‌شود ولی با این وجود مسئولان مربوط در بالابردن کیفیت نان در سطح استان با جدیدیت تلاش می‌کنند.

وی در خصوص علل برخی کم فروشی‌ها از سوی نانوایان افزود: عدم افزایش قیمت نان در دو سال گذشته با وجود افزایش هزینه تولید، باعث شده درآمد نانوایان کاهش پیدا کند و تخلف در برخی نانوایان اعم از کم‌فروشی و پایین‌آوردن کیفیت نان افزایش پیدا کند.

80کریمی با یادآوری اینکه 80 درصد کیفیت نان به توان و مهارت نانوایان مربوط می‌شود، خاطرنشان کرد: یک واحد نانوایی پیشرفته با توان پخت انواع نان در سطح شهرستان اردبیل با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای الزامی است.

مدیرکل غله استان اردبیل توجه به تراکم گردشگران در فصول تابستان و بهار در سطح استان و تأمین نان مورد نیاز آنها اشاره و اضافه کرد: نانوایی‌های 24 ساعته در مسیرهای گردشگری استان از آذرماه دایر می‌شود تا مسافران در طول سفر به اردبیل با مشکل کمبود نان مواجه نشوند.

در ادامه مسعود بابایی رییس بهداشت محیط شهرستان اردبیل با اشاره به اینکه استفاده از جوش شیرین در نانوایی های اردبیل نزدیک به صفر است، افزود: در نان‌های لواش ، سنگک و فطیر جوش شیرین استفاده نمی شود.

وی اضافه کرد: تنها محل مصرف جوش شیرین در رومال‌های نان است که میزان استفاده از آن نیز با توصیه‌های بهداشتی از 68 درصد به 60 درصد کاهش یافته است.

وی گفت: رعایت نحوه پخت و مدت زمان لازم برای پخته شدن نان نیازمند کسب مهارت نانوایان است.

بابایی استفاده از جوهر قند در نانوایی‌ها را رد کرد و افزود: هشت نمونه از نانوایی های استان مورد آزمایش قرار گرفته و فرضیه استفاده از جوهر قند رد شده است.

بابایی گفت: هر 2 ماه سه بار بازرسی بهداشتی از نانوایی‌های استان انجام می شود که در سالجاری 78 نانوای متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شده اند.

وی همچنین گفت: در هفت ماهه سالجاری 22 مورد نانوایی به دلیل تخلفات بهداشتی تعطیل شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.