• پنجشنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۳ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 93082211247
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

پرتقال را با پوست سفید و پره‌های داخل آن بخورید ‌

پرتقال

ایسنا/آذربایجان شرقی استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: آب پرتقال هر اندازه که سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود، ویتامین ث آن بیشتر حفظ می‌شود.

استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: آب پرتقال هر اندازه که سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود، ویتامین ث آن بیشتر حفظ می‌شود.

‌جاوید عمارت پرداز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه آذربایجان شرقی، افزود: برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آن را بگیرید و با پوست سفید و پره‌های داخل آن بخورید، زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می‌کند.

وی تشریح کرد: لازم است بدانید که یک لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلی‌گرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است‌.

عمارت پرداز ادامه داد: پرتقال گرچه اسیدی است، ولی شرایطی قلیایی در بدن پدیدار شده و برای افرادی که گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده، مفید است.

استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز از جوشانده برگ‌های پرتقال گفت و یادآور شد: جوشانده برگ‌های پرتقال برای شست و شوی وَرم‌ها و کاهش درد مفید می‌دانند.

وی با اشاره به کاهش کلسترول خون با مصرف پست سفید پرتقال افزود: پوست سفید پرتقال و ورقه‌های نازک بین قسمت‌های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است.

عمارت پرداز با اشاره به مزایای استفاده از پرتقال و پیشگیری از سرطان تاکید کرد: مصرف زیاد پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطان‌ها نیز مؤثر خواهد بود. ‌

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.