• دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۳۹۳ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 93082613388
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی تهران

سارکوپنی و عوامل موثر در بروز آن

سارکوپنی و عوامل موثر در بروز آن

یک متخصص اپیدمیولوژی با اشاره به اینکه سوء تغذیه، دریافت ناکافی پروتئین، بی‌تحرکی، مصرف مواد مخدر و الکل می‌تواند موجب افزایش احتمال ابتلا به سارکوپنی (کاهش حجم عضلات) شود، گفت: کم کاری تیروئید و کمبود ویتامین B از عوامل موثر ابتلا به این بیماری است.

یک متخصص اپیدمیولوژی با اشاره به اینکه سوء تغذیه، دریافت ناکافی پروتئین، بی‌تحرکی، مصرف مواد مخدر و الکل می‌تواند موجب افزایش احتمال ابتلا به سارکوپنی (کاهش حجم عضلات) شود، گفت: کم کاری تیروئید و کمبود ویتامین B از عوامل موثر ابتلا به این بیماری است.

دکتر رامین حشمت در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - واحد علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه سارکوپنی موجب کاهش توده عضلانی و تغییر عملکرد عضلات اسکلتی می‌شود، گفت: افزایش سن یکی از عوامل موثر ابتلا به این بیماری است.

این متخصص اپیدمیولوژی خاطرنشان کرد: تغییر در سطح هورمون‌های آنابولیک، کاهش تعداد سلول‌های عضلانی، تغییر در سیستم عصب‌گیری عضلات و التهاب مزمن از عوامل موثر ابتلا به این بیماری است.

وی با اشاره به اینکه احتمال ابتلا به سارکوپنی در زنان بیشتر است، اظهار کرد: وزن افراد هنگام تولد و استعدادهای ژنتیکی از عوامل تاثیرگذار ابتلا به این بیماری است. افزایش سن موجب کاهش توده عضلانی، افزایش توده چربی بدن وکاهش توده استخوانی می‌شود. افزایش سن یکی از عوامل مهم در تغییر ساختار بدن است.

حشمت در پایان با تاکید به اینکه سوء تغذیه، دریافت ناکافی پروتئین، بی‌تحرکی، مصرف مواد مخدر و الکل می‌تواند موجب افزایش احتمال ابتلا به سارکوپنی شود، یادآورشد: کم کاری تیروئید و کمبود ویتامین B از عوامل موثر ابتلا به این بیماری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.