• دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 93082613674
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

اصفهان رستوران‌های ستاره‌دار می‌خواهد

رستوران

ایسنا/اصفهان رییس اتحادیه صنف چلوکبابی، رستوران و تالارهای اصفهان با بیان اینکه دچار کمبود رستوران‌های درجه‌دار در اصفهان هستیم، گفت: این گونه رستوران‌ها باید در این شهر تاریخی و توریستی افزایش یابد، زیرا وجود این مراکز از ملاک‌های مهم جذب گردشگران است.

رییس اتحادیه صنف چلوکبابی، رستوران و تالارهای اصفهان با بیان اینکه دچار کمبود رستوران‌های درجه‌دار در اصفهان هستیم، گفت: این گونه رستوران‌ها باید در این شهر تاریخی و توریستی افزایش یابد، زیرا وجود این مراکز از ملاک‌های مهم جذب گردشگران است.

حسین ملت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اصفهان، اظهار کرد: اصفهان به عنوان یکی از شهرهای زیبای توریستی معروف در سطح جهانی، در زمینه تعداد رستوران‌های ستاره‌دار و به عبارت بهتر درجه بالا کمبود دارد و باید در این زمینه ارتقا یابد.

وی با بیان اینکه رستوران‌های ستاره‌دار آبروی این شهر هستند، افزود: واضح است که این اماکن یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار بر جذب گردشگران داخلی و خارجی است و به همین دلیل این اتحادیه پیگیر گسترش و افزایش تعداد این واحدها است.

رییس اتحادیه صنف چلوکبابی، رستوران و تالارهای اصفهان با بیان اینکه از تعداد 70 رستوران موجود در شهرستان اصفهان تا کنون فقط 10 درصد ستاره‌دار شده‌اند، خاطر نشان کرد: از 30 سال قبل رستوران‌های ستاره‌دار به دلیل آنکه پذیرای گردشگران خارجی بودند از تخفیفاتی مثل محاسبه نصف پول پرداختی قبض برق و ... برخوردار بودند زیرا آبروی شهر تلقی می‌شدند.

ملت گفت: حمایت از توسعه رستوران‌ها در استان و شهر تاریخی و توریستی اصفهان به مراتب از لحاظ صرف هزینه‌های اقتصادی به صرفه‌تر از ایجاد برخی صنایع است، به عنوان نمونه برخی واحدهای صنعتی با ارقام زیاد در شهرک‌های صنعتی احداث می‌شود که در عمل شاهد وجود 20 کارگر در آن هستیم، اما طبق محاسباتی که انجام داده‌ایم با کمتر از همین ارقام می‌توان رستورانی سطح بالا ایجاد کرد که تا سه برابر هم اشتغالزایی دارد.

ضرورت آموزش علمی حرفه گارسونی

رییس اتحادیه صنف چلوکبابی، رستوران و تالارهای اصفهان با انتقاد از اینکه حرفه گارسونی شغلی عادی دیده می‌شود، اظهار کرد: رویکرد آموزش گارسون‌ها باید از حالت سنتی تغییر و مطابق روز شود، زیرا این حرفه در جهان امروز دارای فنون کاری و ارتباطی خاص خود با مشتریان است.

ملت از تعامل این اتحادیه با سازمان فنی و حرفه‌ای استان برای آموزش و افزایش سطح علمی آشپزان و گارسون‌ها خبرداد و تاکید کرد: دانشگاه‌ها برای بسیاری از مشاغل رشته تخصصی ایجاد کرده‌اند و برای ارتقای حرفه گارسونی نیز باید رشته آموزشی در خور شأن آن تدوین شود.

سلیقه شخصی جایگزین اجرای قوانین شده است

وی درباره برخی مشکلات این صنف تصریح کرد: اخذ عوارض ارزش افزوده توسط اداره دارایی خارج از اصول و ضوابط و فقط بر پایه سلیقه‌های شخصی ماموران آن صورت می‌گیرد.

رییس اتحادیه صنف چلوکبابی، رستوران و تالارهای اصفهان گفت: برای نمونه رستوران‌ها به عنوان گروه ب- قانون نظام صنفی باید مالیات ارزش افزوده بدهند، اما از چلوکبابی‌ها و چلوخورش‌ها و ... که جزء خرده فروش‌ها و یا همان دسته ج – تلقی می‌شوند نیز این نوع مالیات برخلاف قانون اخذ می‌شود.

ملت خاطرنشان کرد: متاسفانه ماموران این اداره دید منطقی بر محاسبه فروش و درآمد ندارند و با شمارش میز و صندلی‌ها مالیات تعیین می‌کنند!

وی درباره مشکل این صنف با اداره بهداشت نیز اظهار کرد: تمام اصناف شهر اصفهان طی جلسه‌ای با یک نماینده اصفهان مشکلات خود را مطرح کردند که معضل مشترک همه آنها رفتار سلیقه‌ای بازرسان بهداشت و برخی قوانین بی‌ربط و دست و پاگیر عنوان شده است.

رییس اتحادیه صنف چلوکبابی، رستوران و تالارهای اصفهان افزود: در برخی موارد در بخشی از شهر فردی به مدیریت بهداشت در منطقه‌ای از شهر رسیده و بازرسان وی هم برای پرکار نشان دادن خود اقدام به پلمب‌های‌ گسترده در سطح شهر به بهانه عدم رعایت موازین بهداشتی کرده‌اند.

ملت گفت: بر اساس قوانین نظام صنفی، هر اتحادیه دارای این توان است که تمامی امور اعم از صدور پروانه کسب و دیگر مجوزها را صادر کند، اما متاسفانه در عمل به دلیل عدم توجه به این قانون همواره افراد زیر مجموعه اصناف مدام باید به اتاق اصناف و اتحادیه‌های مربوطه رفت و آمد کنند که اصلاً عملی منطقی نیست.

وی اضافه کرد: قیمت‌ آب، برق، انرژی و ... امسال افزایش یافته که مشکلات خاص خود را برای فعالان این صنف رقم زده است، اما از سوی دیگر قیمت مواد اولیه مانند روغن و برنج و ... شیب ملایمی داشته است.

رییس اتحادیه صنف چلوکبابی، رستوران و تالارهای اصفهان با بیان اینکه هویت و مدنیت شهر اصفهان به زنده رود است، اظهار کرد: خشکی این رودخانه علاوه بر دلمردگی مردم شهر از تمایل گردشگران داخلی و خارجی به حضور در آن کاسته بود، زیرا زیبایی از این شهر رخت بر بسته بود.

ملت خاطرنشان کرد: طبق آمارهای رسمی در سال‌های گذشته که آب دایمی در زاینده رود جریان داشت حدود 12 میلیون مسافر اعم از عبوری و گردشگر شهری به اصفهان مراجعه می‌کردند، اما در شرایط فعلی این رقم در حد زیادی کاسته شده است.

وی تاکید کرد: بدون تردید جریان یافتن آب در زاینده رود موجب ازدیاد گردشگران و رونق بیشتر کارگران در این صنف می‌شود زیرا رستوران به طور مستقیم با هر شخص مسافر ارتباط دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.