نویسنده فرانسوی با بیان اینکه هنوز اهمیت کتاب و کتابخوانی در جامعه ایران نهادینه نشده است، گفت: جامعه ایرانی هنوز کتاب و کتابخوانی را امری فانتزی میپندارند.
به گزارش خبرنگار ایسنا در کرمانشاه، کلر ژوبرت نویسنده مسلمان فرانسوی در حاشیه نشست نقد و بررسی آثارش که 26 آبان با حضور جمعی از کودکان کرمانشاهی در خانه معلم شهر کرمانشاه برگزار شد، نقش کتاب را در شکلگیری شخصیت افراد مهم ارزیابی کرد و افزود: خانوادهها باید از کودکی فرزندانشان را با کتاب و مطالعه آن آشنا کنند.
این نویسنده نقش مطالعه را در کسب مهارتهای زندگی مهم ارزیابی کرد و افزود: آشنا کردن افراد با کتاب از سنین کودکی باعث می شود تا فرهنگ کتاب و کتاب خوانی با زندگی آنها عجین شده و این رفتار به دوران بزرگسالی آن ها کشیده شود.
کلر ژوبرت با بیان اینکه هنوز اهمیت کتاب و کتابخوانی در جامعه نهادینه نشده است، گفت: باید اعتراف کرد که جامعه ایرانی هنوز کتاب و کتابخوانی را امری فانتزی می پندارند و بر کارکردها و نقش کتاب آگاهی کامل ندارند.
او افزود: کتاب باید به عنوان جزوی از زندگی افراد به آن ها شناسانده شود، چرا که تنها در این صورت شاهد کارکردهای آن در جامعه خواهیم بود.
چند سالی است که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به انتشار کتابهایی از کلر ژوبرت Claire JOBERT نویسنده فرانسوی میپردازد که اکثر آنها همانند کتاب "خداحافظ راکون پیر" جزو آثار پرمخاطب این نویسنده به شمار میرود.
کلر ژوبرت در سال 1961 میلادی (1340 خورشیدی) در پاریس و در یک خانواده مسیحی متولد شد و در 19 سالگی مسلمان شد و بعد با یک دانشجوی ایرانی ازدواج کرد.
کلر ژوبرت که لیسانس علوم تربیتی و فوق لیسانس ادبیات کودکان است، در حال حاضر در ایران زندگی می کند.
او از معدود نویسندگانی است که آثارش را تصویرگری می کند و کتاب های «امین ترین دوست»، «کلوچه های خدا»، «خداحافظ راکون پیر»، «در جست و جوی خدا»، «قصه مارمولک سبز کوچولو»، «دعای موش کوچولو» و «گربه کوچه ما» از آثار این نویسنده است.
انتهای پیام
نظرات