• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۳ / ۱۵:۵۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 93082815236

آلودگی‌ باکتریایی در مرغ‌های تازه عرضه شده در انگلیس

مرغ

پس از اعلام سازمان استاندارد سلامت غذایی در انگلیس از آلوده بودن مرغ‌های تازه عرضه شده در مراکز فروش این کشور، متخصصان اعلام کردند انجماد مرغ می‌تواند خطر مسمومیت غذایی را کاهش دهد.

پس از اعلام سازمان استاندارد سلامت غذایی در انگلیس از آلوده بودن مرغ‌های تازه عرضه شده در مراکز فروش این کشور، متخصصان اعلام کردند انجماد مرغ می‌تواند خطر مسمومیت غذایی را کاهش دهد.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مقامات رسمی انگلیس اعلام کردند: مرغ‌هایی که در انگلیس فروخته شده‌اند همچنان آلوده به سطح بالایی از میکروب مسموم کننده و کشنده‌ «کمپیلوباکتر» هستند که علت به‌وجود آمدن آن عملکرد ضعیف صنعت مرغ است. این در حالی است که با وجود میکروب‌های کشنده در مرغ‌ها، فروشگاه‌ها همچنان آن‌ها را با باکتری‌های بالا به مردم می‌فروشند. مقامات سلامت انگلیسی تاکید کرده‌اند که از بین بردن این آلودگی در مرغ‌ها موجب افزایش قیمت آن‌ها می‌شود. تحقیقات مجلس انگلیس نشان داده این آلودگی در 59 درصد مرغ‌های تازه وجود دارد.

به گزارش گاردین، به اعتقاد یکی از میکروب‌شناسان انگلیسی شمار واقعی آلودگی به احتمال زیاد بیشتر از آن آماری است که گزارش شده است چرا که بسیاری از این بیماران به پزشک مراجعه نکرده‌اند.

انجماد مرغ‌ها تا 90 درصد از این آلودگی‌ باکتریایی را کاهش می‌دهد. اگرچه مسمومیت باکتری سالمونلا نیز در مرغ‌ها وجود دارد اما هیچ قانونی از فروش مرغ‌های با این نوع باکتری و باکتری کمپیلوباکتر در فروشگاه‌های انگلیسی جلوگیری نمی‌کند.

به گزارش انجمن مرغ انگیس آمارها نشان می‌دهد از هر 1000 مرغ تازه 10 مورد آلوده بوده که مجوز ورود به بازار فروش پیدا کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.