• جمعه / ۳۰ آبان ۱۳۹۳ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93083015810

نتایج یک تحقیق: مصرف گوشت می‌تواند به واکنش آنافیلاکسی منجر شود

آلرژی بادام زمینی آنافیلاکسی

نتایج تحقیقات جدید محققان دانشگاه ویریجنیا نشان می‌دهد، مصرف گوشت احتمالا بیش از آنچه تاکنون تصور می‌شد، عامل بروز «آنافیلاکسی» به عنوان یک واکنش حساسیت‌زا، ‌شدید و بالقوه کشنده است.

نتایج تحقیقات جدید محققان دانشگاه ویریجنیا نشان می‌دهد، مصرف گوشت احتمالا بیش از آنچه تاکنون تصور می‌شد، عامل بروز «آنافیلاکسی» به عنوان یک واکنش حساسیت‌زا، ‌شدید و بالقوه کشنده است.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، بررسی 60 بیمار که به دلیل نامشخصی به واکنش‌های شدید حساسیت‌زا مبتلا شده بودند، نشان می‌دهد، مولفه‌ای در گوشت موسوم به «آلفا-گالاکتوز» (alpha-galactose) می‌تواند عامل بروز این واکنش‌ها باشد.

در این تحقیق، نمونه‌های خون ۶۰ نفر با واکنش‌های حساسیتی مورد بررسی قرار گرفت و در بدن آنها پروتئین‌های سیستم ایمنی به نام آنتی‌بادی‌های IgE کشف شد.

دکتر اسکات کامینز از دانشگاه ویریجنیا و رهبر این پژوهش می‌گوید: وجود آنتی بادی IgE در قند آلفا-گالاکتوز در جمعیت انسانی گسترده‌تر از چیزی است که ابتدا تصور می‌کردیم و این تحقیق نشان داده که تصور سنتی نادربودن حساسیت به گوشت، ممکن است درست نباشد.

با توجه به آنکه آنافیلاکسی در عرض چند دقیقه بروز می‌کند، در این تحقیق دانشمندان نمونه‌های خون ۶۰ بیمار را که برای آنتی‌بادی آلفا گالاکتوز آزمایش شده بودند، غربالگری کرده و دریافتند نتیجه ۲۵ آزمایش درباره وجود آلفا گالاکتوز مثبت بود و الگوهای دیگری دیده نشد که بتوان علت بروز آنافیلاکسی این افراد را با آنها توضیح داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.