• چهارشنبه / ۶ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 94030603548
  • خبرنگار : 71486

جدایی کمالوند از گسترش فولاد قوت گرفت

جدایی کمالوند از گسترش فولاد قوت گرفت

به نظر می‌رسد که باشگاه گسترش فولاد و مدیر‌عامل این باشگاه تمایلی برای ادامه همکاری با فراز کمالوند ندارند.

به نظر می‌رسد که باشگاه گسترش فولاد و مدیر‌عامل این باشگاه تمایلی برای ادامه همکاری با فراز کمالوند ندارند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، باشگاه گسترش فولاد که به سختی توانست در فصل جاری ر‌قابت‌های لیگ برتر از سقوط به دسته پایین‌تر نجات پیدا کند، ظاهرا در نظر دارد تا به شکلی متفاوت فصل آینده را آغاز کند.

ظاهرا غلامرضا سمندر مدیر‌عامل گسترش فولاد تمایلی به ادامه همکاری با فراز کمالوند ندارد و به دنبال یک مربی دیگر به جای اوست. هر چند که سمندر به صورت رسمی این مساله را اعلام نکرده اما از باشگاه گسترش فولاد و شهر تبریز این موضوع فراوان به گوش می‌رسد.

فراز کمالوند فصل گذشته در اواسط کار به جای مهدی تارتار، سرمربی گسترش فولاد شد تا این تیم را از سقوط نجات دهد. اتفاقی که رخ داد اما نتایج اطمینان بخشی به همراه نداشت و گسترش فولادی‌ها تا آخر فصل در لیست سقوط به دسته پایین‌تر بودند.

انتها‌ی‌ پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۶ ۱۰:۳۲

چون کمالوند بازي رو به تراکتور نباخت تبريزيها نميخوان.... چطور تا دو هفته پيش که فکر مي‌کردند تراکتور قهرمان ميشه هردو طرف گفتند کمالوند ميمونه

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۶ ۱۴:۲۱

کمالوندو عشقه

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۰۶ ۱۵:۰۳

مسئولان ايسنا تلاش مي کنيد قلعه نويي را بياوريد آره؟؟؟