• یکشنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 94111106869
  • خبرنگار : 71454

ضرر گردشگری مصر، ‌250 میلیون دلار در ماه

ضرر گردشگری مصر، ‌250 میلیون دلار در ماه

مقامات گردشگری مصر از زیان فلج‌کننده ماهانه 250 میلیون دلاری صنعت گردشگری این کشور پس از سقوط هواپیمای روسی خبر دادند.

مقامات گردشگری مصر از زیان فلج‌کننده ماهانه 250 میلیون دلاری صنعت گردشگری این کشور پس از سقوط هواپیمای روسی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، نشریه «الاهرام» مصر به نقل از «خالد فودا»، استاندار منطقه سینای جنوبی اعلام کرد، میزان اشغال هتل‌ها در منطقه گردشگری «شرم‌الشیخ» و «غردقه» به کمتر از 20 درصد رسیده است که موجب ضرر ماهانه دو میلیارد پوندی (واحد پول مصر) معادل بیش از 250 میلیون دلار می‌شود.

پس از سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری روس در صحرای سینا‌، روس‌ها تمامی پروازها را به مقصد مصر و انگلیس تمامی پروازها را به مقصد «شرم‌الشیخ» لغو کردند.

تروریست‌های داعش ادعا کرده‌اند که در این هواپیما بمب‌گذاری کرده‌اند و مقامات مسکو نیز در نهایت به این نتیجه رسیدند که انفجار عامل اصلی سقوط هواپیما بوده است‌، این در حالیست که مصر همچنان مشغول بررسی این موضوع است.

صنعت گردشگری مصر از سال 2011 و با اعتراض‌های ضد دولتی در این کشور نزول قابل ملاحظه‌ای پیدا کرد و مصری‌ها که پیش از آن سالانه پذیرای 15 میلیون گردشگر بودند، در سال 2014 میلادی 9.9 میلیون نفر گردشگر خارجی داشتند.

به گزارش آسوشیتدپرس، گردشگران روس و انگلیسی حدود 70 درصد از مجموع گردشگران ورودی به مصر را تشکیل می‌دهند و در صورتی که این روند نزولی ادامه یابد، اقتصاد وابسته به گردشگری مصر ضربه بزرگی خواهد خورد.

صنعت گردشگری بیش از 11 درصد از تولید ناخالص ملی این کشور را به خود اختصاص می‌دهد و پی از این سالانه 3 میلیون گردشگر روس و یک میلیون گردشگر انگلیسی وارد خاک مصر می‌شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha