به گزارش ایسنا و به نقل از روزنامه لوپاریسین، تیم ملی فوتبال فرانسه با هدایت دیدیه دشان به نیمه نهایی رقابت های یورو 2016 راه یافته است و باید در این مرحله به مصاف آلمان قهرمان جام جهانی 2014 رود.
بسیاری براین باور هستند که اگر دیدیه دشان نتواند فرانسه را به عنوان قهرمانی در یورو برساند از هدایت خروس ها کنار گذاشته خواهد شد اما فدراسیون فوتبال فرانسه چنین چیزی را رد و تاکید کرد که دشان در هر حالتی تا پایان جام جهانی 2018 در سمت خود باقی خواهد ماند.
نویل لوگرایت رئیس فدراسیون فوتبال فرانسه در گفتوگویی که با روزنامه لوپاریسین داشت، عنوان کرد: فرانسه هر نتیجهای را که به دست آورد دشان را حفظ خواهیم کرد. او تا سال 2018 با ما قرارداد دارد و ما به این قرارداد پایبند هستیم و هیچ طرح و برنامهای برای برکناری او نداریم. امیدوارم که در دیدار برابر آلمان به پیروزی برسیم و به نیمه نهایی راه پیدا کنیم.
انتهای پیام


نظرات