• پنجشنبه / ۱۷ تیر ۱۳۹۵ / ۰۰:۱۶
  • دسته‌بندی: یورو ۲۰۱۶
  • کد خبر: 95040109193
  • خبرنگار : 71460

تساوی بدون گل در 45 دقیقه نخست دیدار پرتغال- ولز

تساوی بدون گل در 45 دقیقه نخست دیدار پرتغال-  ولز

نیمه نخست دیدار دو تیم ولز و پرتغال با تساوی بدون گل به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، دو تیم پرتغال و ولز در اولین دیدار مرحله نیمه نهایی یورو در ورزشگاه لیون فرانسه در حضور ۶۰ هزار نفر به میدان رفتند که نیمه نخست این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.

بازی دو تیم متعادل دنبال شد و دو تیم سعی در کنترل بازی داشتند و موقعیت خاصی روی دروازه دو تیم ایجاد نشد تا اینکه اولین خطر بازی را در دقیقه ۱۶ کریستیانو رونالدو ایجاد کرد و پاس زیبای او به یوائو ماریو رسید که شوت او را نیز هنسی به زیبایی مهار کرد.

در دقیقه ۱۹ بازی گرت بیل فرصت گشودن دروازه پرتغال را داشت که توپ او در دهانه دروازه به بالا رفت و راهی به دروازه پاتریسیو پیدا نکرد.

در اواسط نیمه نخست نیز کینگ و لدلی دو موقعیت نصفه و نیمه گلزنی داغشت که این دو موقعیت نیز از دست رفت و در ادامه بازی دو تیم آرام دنبال شد.

تلاش نکردن دو تیم برای ایجاد موقعیت گلزنی باعث شد تا سرعت بازی تا حد زیادی کاهش یابد و دو تیم نتوانند بازی رو به جلویی داشته باشند تا نیمه نخست گلی در بر نداشته باشد و با تساوی بدون گل به پایان برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha