• یکشنبه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95062113473
  • خبرنگار : 71129

وزیر کشور دولت داوود اوغلو رئیس پلیس ترکیه شد

وزیر کشور دولت داوود اوغلو رئیس پلیس ترکیه شد

"سلامی آلتینوک" وزیر کشور دولت احمد داووداوغلو ،‌ به عنوان رییس پلیس جدید ترکیه منصوب شد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی صباح، آلتینوک در سال های 2013 تا 2015 رییس پلیس استانبول نیز بود و در دوره نخست وزیری داووداوغلو نیز اداره امور وزارت کشور را برعهده داشت.

وی از سوی مقام‌های دولت آنکارا به عنوان رییس پلیس جدید ترکیه منصوب شده است.

انتصاب این فرد در حالی صورت گرفته که تغییرات نه چندان زیادی در کابینه دولت آنکارا صورت گرفته است به طوریکه اخیرا سلیمان سویلو، جای افکان آلا را در وزارت کشور گرفت.

از کودتای نافرجام 15 ژوئیه سال جاری میلادی علیه دولت ترکیه که باعث کشته شدن 240 تن و زخمی شدن 2200 تن دیگر شد، هزاران تن از افراد در پست های دولتی ترکیه از کار برکنار شده یا به حالت تعلیق از کار درآمدند تا درباره ارتباطشان با کودتا تحقیق و بررسی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha