• چهارشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۵ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95080503867
  • خبرنگار : 71021

جشنواره غذاهای نذری در مشهد

جشنواره غذاهای نذری در مشهد

مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری گفت: احیای غذاهای سنتی و بومی، ظرفیت ویژه‌ای در حوزه جاذبه‌های گردشگری به شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خراسان رضوی، علی نعمتی زرگران درباره اهداف برگزاری چهارمین رویداد سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در این استان که با محوریت غذاهای نذری برگزار شده است، بیان کرد: سفره ایرانی، فرهنگی و گردشگری، با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشور در زمینه غذا و سفره ایرانی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه گردشگری، صنعتی نو پا و نوظهور در کشور ما محسوب می‌شود، ابعاد ناشناخته‌ای در این حوزه وجود دارد که با برگزاری رویدادهایی از این دست می‌توان درصدد شناسایی و استفاده حداکثری از این نوع ظرفیت‌ها برآمد.

مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری با اشاره به لزوم معرفی ظرفیت‌های گردشگری به مردم و فعالان این حوزه، اظهار کرد: موضوع غذای سنتی یکی از موارد بسیار مهم در تاریخ کشور است که استفاده از ظرفیت‌های آن، هم از لحاظ اقتصادی و هم جاذبه‌های گردشگری باید مورد توجه قرار گیرد.

نعمتی زرگران افزود: برگزاری رویداد سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری موجب آشنایی مردم با غذاهای سنتی در مناطق مختلف می‌شود و همچنین فرصتی برای آشپزان به منظور سنجش توانایی خود، است.

وی با اشاره به غذاهای بومی ایرانی به عنوان پر سابقه‌ترین غذاهای سنتی دنیا گفت: به واسطه حفظ تاریخچه غنی ایرانِ باستان و جلوگیری از ورود فرهنگ‌های بیگانه در حوزه طبخ غذا، این رویداد فرصت بسیار مناسبی برای عملیاتی کردن این مباحث به حساب می‌آید.

مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری اضافه کرد: شناسایی غذاهای غذای سنتی و بومی توسط رستوران‌ها و عرضه آنها در مراکز پذیرایی، از جمله فواید دیگر رویداد سفره ایرانی، فرهنگی و گردشگری است.

نعمتی زرگران با اشاره به محوریت غذای نذری در رویداد سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری در مشهد، اظهار کرد: در این رویداد که با حضور چهار استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و سمنان در منطقه چهار با محوریت نذر برگزار می‌شود و از طرفی با توجه به ظرفیت مذهبی شهر مشهد، تاریخچه و اصالت آن، غذای نذری در کنار غذای سنتی مورد توجه قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha