جشنواره فجر

  • سه‌شنبه / ۱۴ دی ۱۳۹۵ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95101408914
  • خبرنگار : 71184

اعضای کمیسیون برنامه بودجه مجلس با رئیس جمهور دیدار کردند

اعضای کمیسیون برنامه بودجه مجلس با رئیس جمهور دیدار کردند

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از جلسه صبح امروز اعضای کمیسیون با رئیس جمهور در خصوص موضوعات مرتبط با برنامه ششم توسعه و لایحه بودجه 96 کل کشور خبر داد.

غلامرضا تاجگردون در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در جلسه امروز مباحثی در خصوص لوایح برنامه ششم و بودجه سنواتی کل کشور مطرح شد. همچنین در ارتباط با مسائل مرتبط با نظارت و سیستم های نظارتی نیز با رئیس جمهور در میان گذاشته شد.

وی افزود: برخی نگرانی‌ها در مورد مسائل اقتصادی و آینده اقتصاد کشور و نکات کارشناسی در این ارتباط نیز به رئیس جمهور منتقل شد و مقرر شد دولت نهایت همکاری را برای اصلاح برخی از بخش های لایحه بودجه 96 کل کشور، با کمیسیون داشته باشد، تا در نهایت قانون بودجه با خروجی مطلوب برای سال آینده در مجلس تدوین شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha