جشنواره فجر

  • یکشنبه / ۱ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 95120100624
  • خبرنگار : 71443

جبیر ادعاهای خود علیه ایران را در مونیخ تکرار کرد

جبیر ادعاهای خود علیه ایران را در مونیخ تکرار کرد

وزیر امور خارجه عربستان با طرح ادعاهایی خصمانه و بی‌اساس علیه کشورمان گفت:‌ تا زمانی که ایران رفتار خود را تغییر ندهد،‌تعامل کردن با چنین کشوری بسیار سخت است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان روز یکشنبه در پنجاه و سومین کنفرانس امنیتی مونیخ به ارائه ادعاهایی بی اساس علیه کشورمان پرداخت و در اظهاراتی خصمانه گفت: تهران اصلی‌ترین حامی تروریسم در جهان و یک نیروی بی‌ثبات کننده در خاورمیانه است که می‌خواهد ما را نابود کند.

وی در ادامه ادعاهای خود تلاش کرد تا ایران را برای ناآرامی‌های منطقه و جنگ سوریه و یمن مقصر جلوه دهد و تاکید کرد که جامعه بین‌الملل باید خطوط قرمزی روشن برای این اقدامات ایران مشخص کند.

به گزارش ایسنا، مقامات عربستانی در حالی به طور مرتب ادعاهای بی اساس خود علیه کشورمان را در محافل بین‌المللی مطرح می‌کنند که این کشور خود اصلی‌ترین حامی مالی و ایدئولوژیکی تفکرات فرقه‌گرایانه و تفرقه‌افکنانه است که به ویژه در سال‌های اخیر به ظهور  و توسعه گروه‌های تروریستی بزرگ همچون داعش و جبهه النصره منجر شده است. حقایق نشان می‌دهد که آل سعود از هر فرصت و امکانی برای دخالت در امور داخلی دیگر کشورهای منطقه استفاده می‌کند و به طور مستقیم و علنی از گروه‌های مخالف مسلح در سوریه در سال‌های گذشته حمایت کرده است. همچنین حملات هوایی غیر قانونی این کشور به یمن برای مقابله با حوثی‌ها منجر به کشته شدن هزاران نفر در یمن شامل زنان و کودکان شده است اما مقامات سعودی، ایران را به بی ثبات کردن منطقه متهم می‌کنند. آن‌ها در تلاش‌اند تا با گرفتن انگشت اتهام خود به سمت جمهوری اسلامی توجه جامعه بین‌الملل را از این حقیقت  آشکار منحرف کنند تا بتوانند با ادامه حمایت غرب و آمریکا از این جنایات به اهداف غیرانسانی خود برای نفوذ و تسلط در منطقه دست یابند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۲-۰۱ ۱۹:۱۵

می گویند فردی شب هنگام رفت به خانه ای برای دزدی. از بخت بد او صاحبخانه بیدار شد. به محض بیدار شدن صاحبخانه ، دزد شروع کرد به فریاد زدن "آی دزد" ، "آی دزد" . حالا قضیه آقای جبیر همان قضیه آقا دزده است. باید به آقای جبیر گفت ،حضرت آقا آیا واقعاً نمی دانید که اکثر اعضای داعش، النصره، القاعده از عربستان سعودی هستند و تامین کننده اصلی مالی آنها خاندان سعودیست؟