جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: فرامنطقه ای
  • کد خبر: 96012108152
  • خبرنگار : 71477

بوریس جانسون نسبت به حملات هوایی آتی آمریکا به سوریه هشدار داد

بوریس جانسون نسبت به حملات هوایی آتی آمریکا به سوریه هشدار داد

وزیر امور خارجه انگلیس هشدار داد، آمریکا می‌تواند در مبارزه برای تضعیف دولت دمشق حملات هوایی دیگری را به این کشور ترتیب دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتد پرس، بوریس جانسون، وزیر امور خارجه انگلیس در آستانه مذاکرات با همتایانش در گروه هفت برای مجبور کردن روسیه به خروج از سوریه این هشدار را مطرح کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه دستور حمله هوایی را به سوریه صادر کرد که مدعی است این حمله در واکنش به حمله شیمیایی به شهر ادلب ترتیب داده شد.

جانسون درباره واکنش آمریکا به این حمله شیمیایی به روزنامه سان گفت: مهم‌ترین مساله این است که آمریکا می‌تواند مجددا این کار را انجام دهد. ما نباید این لحظه را از دست بدهیم. زمان آن فرا رسیده که پوتین (رئیس جمهور روسیه) با واقعیت درباره این ظالم (بشار اسد، رئیس جمهور سوریه) که همچنان از او حمایت می‌کند، مواجه شود.

پوتین حمله موشکی آمریکا به سوریه را نقض قوانین بین‌المللی دانسته است.

این در حالی است که آمریکا و انگلیس روسیه را به همدستی با دولت دمشق در حمله شیمیایی به استان ادلب متهم کرده و هشدار داده‌اند که مسکو به خاطر حمایتش از اسد با تحریم‌های بین المللی تازه‌ای مواجه است.

انتظار می‌رود که جانسون در نشست گروه هفت در توسکانی ایتالیا تاکید کند که اسد هیچ آینده ای ندارد، روسیه باید دست از حمایت دولت دمشق بکشد و باید برنامه‌ای برای بازسازی سوریه تهیه شود.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha