• چهارشنبه / ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96013013654
  • خبرنگار : 71129

ترامپ: مشخص شدن تمایل رهبر کره شمالی برای صلح یک فاکتور تعیین کننده است

رئیس جمهوری آمریکا گفت، اینکه رهبر کره شمالی چقدر تمایل به صلح داشته باشد خود فاکتوری تصمیم گیرنده و تعیین کننده در کاهش تنش‌ها میان دو کشور است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه خبری TMJ4-TV در ویسکانسین از این مساله شکایت کرد که روسای جمهوری سابق این کشور باید به مساله تسلیحات اتمی کره شمالی می‌پرداختند اما حالا وی در جایگاهی قرار گرفته که باید کاری درباره این مساله انجام دهد.

رئیس جمهوری آمریکا گفت: ایالات متحده به دنبال صلح است و امیدوارم که کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی نیز همین را بخواهد. این هدف و قصد آخر است.

ترامپ در حال متقاعد کردن چین تنها حامی کره شمالی است تا کمک کند اوضاع در شبه جزیره کره آرام شود اما هشدار هم داده که اگر سایر کشورها برای این مساله کمکی نکنند، آمریکا به تنهایی وارد عمل می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha