جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۱:۰۹
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 96013013752
  • منبع : ستاد حقوق بشر

اجبار کودکان آواره در یونان به تن‌فروشی برای رسیدن به کشور مقصد

اجبار کودکان آواره در یونان به تن‌فروشی برای رسیدن به کشور مقصد

کودکان آواره بدون سرپرست در یونان جهت رسیدن به کشورهای اروپای غربی، از سوی قاچاقچیان انسان مجبور به تن‌فروشی می‌شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد حقوق بشر قوه قضاییه، کودکان آواره بدون سرپرست در یونان جهت رسیدن به کشورهای اروپای غربی از سوی قاچاقچیان انسان مجبور به تن فروشی می‌شوند.

اغلب این کودکان که فقیر بوده و پولی به همراه ندارند، از سوی قاچاقچیان وادار به روسپیگری و تن فروشی می گردند تا بتوانند هزینه سفر به کشورهای مقصد را به قاچاقچیان بپردازند.

این گزارش که نتیجه تحقیقات دو استاد دانشکده "سلامت و حقوق بشر" دانشگاه "هاروارد" است، به وضوح آنچه را که "اپیدمیک در حال رشد سوءاستفاده جنسی" از کودکان در یونان است را به تصویر می‌کشد.

دکتر "واسیلیا دیجی دیکی" یکی از تهیه کنندگان این گزارش در مصاحبه با گاردین با اشاره به اسفناک و دردناک بوده اوضاع این کودکان در یونان، گفت: دیگر از این بیشتر نمی توان این وضعیت اسفناک را نادیده گرفت. نمی توان بی تفاوت بنشینیم و شاهد اجبار گسترده کودکان در روز روشن به تن فروشی در محله های مختلف آتن باشیم.

اکثر این کودکان اهل سوریه، عراق و افغانستان هستند.

قاچاقچیان برای انتقال هر کودک به کشور مقصد طلب هزاران یورو از آنها می‌کنند که اغلب کودکان چنین هزینه ای را به همراه ندارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha