• شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96020904589
  • خبرنگار : 71089

با افزایش تنش‌ها در شبه جزیره کره؛

فرانسه نیز یک ناو میسترال راهی آب‌های ژاپن کرد

فرانسه نیز یک ناو میسترال راهی آب‌های ژاپن کرد

در پی افزایش تنش‌ها در شبه جزیره کره یک ناو جنگی میسترال (هلی‌کوپتربر) فرانسه نیز وارد پایگاه دریایی ژاپن شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، قرار است این ناو جنگی آبی خاکی فرانسه در رزمایش مشترکی شرکت کند که در آن ناو هواپیمابر آمریکا و کشتی‌های جنگی ژاپن حضور دارند.

ناوهای جنگی میسترال توانایی انجام ماموریت‌های مختلف شامل جابجایی تفنگ داران دریایی از دریا به خشکی، حمل و جابجایی بالگردهای جنگی و ترابری، مرکز فرماندهی ناوگان دریایی و بعضا درگیری مستقیم با دشمن را دارند.

در این رزمایش 700 سرباز شرکت خواهند کرد. به نظر می‌رسد این رزمایش نظامی باعث نارضایتی چین یکی از متحدان اصلی کره شمالی شود.

در مقابل ژاپن و آمریکا نگران هستند که چین نفوذ خود را در آب‌های ساحلی در دریای چین جنوبی افزایش دهد. فرانسه نیز کشوری که چندین جزیره در اقیانوس آرام را تحت کنترل دارد در این نگرانی سهیم است.

وزارت دفاع فرانسه در بیانیه‌ای نسبت به ماموریت این ناو جنگی هلیکوپتربر اعلام کرد: این ماموریت در راستای حمایت از دیپلماسی فرانسه انجام می‌گیرد.

این ناو جنگی امروز (شنبه) با استقبال مقامات طی مراسمی وارد پایگاه دریایی ساسبو ژاپن شد.

ناو جنگی میسترال که در ماه فوریه فرانسه را ترک کرده است قابلیت حمل 35 هلی کوپتر و صدها نفر سرباز را داراست.

این ناو جنگی تا پنجم ماه مه در این پایگاه دریایی ژاپن خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha