• یکشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۸:۰۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 96021005129
  • خبرنگار : 71460

مایکل کریک فاش کرد

چگونه کی‌روش بارسا را در ۲۰۰۸ ناکام کرد؟

چگونه کی‌روش بارسا را در ۲۰۰۸ ناکام کرد؟

مایکل کریک، درباره نقش کارلوس کی‌روش در خنثی کردن خطر بارسلونا در ۲۰۰۸ سخن گفت‌.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از تلگراف، ۹ سال از روزی که پل اسکولز موفق شد با شوت مهار نشدنی خود در بازی بارسا را باز کند و باعث شود منچستریونایتد با برتری یک بر صفر در مجموع دو دیدار برابر بارسلونا  به فینال مسکو برسد، می‌گذرد. آن گل یکی از به یاد ماندنی‌ترین گل‌های یونایتد در لیگ قهرمانان اروپا بود. در آن سال حذف بارسلونا کار آسانی نبود و در هر دو بازی رفت و برگشت این تیم اسپانیایی بود که توپ و میدان را در اختیار داشت و موقعیت‌های زیادی برای گلزنی خلق کرد. مردان فرگوسن مقاومت کردند و خیلی از این مقاومت‌ها به پیشنهادات تاکتیکی دستیار او یعنی کارلوس کی‌روش بر می‌گردد. درست وقتی که کی‌روش از منچستریونایتد رفت تازه همگان تاثیر او را در این تیم درک کردند.

مایکل کریک که هم اکنون نیز یکی از بازیکنان منچستریونایتد محسوب می‌شود، درباره نقش کی‌روش در خنثی کردن تیم خوب بارسلونا، گفت‌: ما به خاطر بازی‌های پر فشار لیگ و لیگ قهرمانان اروپا در آن سال بازی‌های زیادی کردیم و قبل از بازی با بارسلونا زمان زیادی برای تمرین نداشتیم. کارلوس کی‌روش قبل از بازی با بارسلونا مسئولیت تمرین را بر عهده گرفت و او دو تشک باشگاهی را به درون زمین چمن تمرین آورد. او به مدت پنج ‌دقیقه کامل به ما می گفت‌ که اجازه ندهیم توپ به این تشک‌ها برخورد کند و هر چقدر که شده باید به خودتان و بدن‌تان کش بیاورید تا جلوی برخورد توپ با تشک را بگیرید. این همان کاری است که ما باید جلوی محوطه جریمه خودمان برای مقابله با بارسلونا انجام می دادیم.

کریک ادامه‌ داد: ما با سیستم ۲ – ۴ – ۴ برابر آنها بازی کردیم و توانستیم در نوکمپ به تساوی بدون گل برسیم و خوشبختانه در اولدترافورد آنها را شکست دادیم. کی‌روش همیشه در بازی‌های بزرگ نقش مهمی در تیم ایفا می‌کرد و خیلی به ما کمک کرد تا در آن بازی موفق شویم.

 خیلی از هواداران هنوز آرزو می‌کنند دوران خوب منچستریونایتد با حضور فرگوسن و کی‌روش ادامه‌ داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha