جشنواره فجر

  • سه‌شنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96021912323
  • خبرنگار : 71290

الماسی در گفت‌وگو با ایسنا:

امنیت امروز ما مدیون زحمات وزارت اطلاعات و سربازان گمنام امام زمان (عج) است

امنیت امروز ما مدیون زحمات وزارت اطلاعات و سربازان گمنام امام زمان (عج) است

نماینده مردم دیر و کنگان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امنیتی که امروز داریم مدیون تلاش‌ها و زحمات وزارت اطلاعات و سربازان گمنام امام زمان (عج) است.

سکینه الماسی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مسئله اظهار کرد: واقعا مسئولان ما در وزارت اطلاعات و همچنین سربازان گمنام امام زمان(عج) در اقصی نقاط کشور و در سرما و گرما زحمت می‌کشند و اقدامات امنیتی خود را انجام می‌دهند که باید به آن‌ها خسته نباشید گفت.

وی افزود: الحق والانصاف در همه مرزها به خصوص در استان بوشهر با توجه به شرایط حساس و مسائل استراتژیکی خاصی که در این منطقه وجود دارد،‌ سربازان گمنام امام زمان(عج) وظیفه سنگینی به عهده دارند و وظیفه خود را به نحو احسن انجام می دهند.

این نماینده مجلس همچنین بیان کرد: با توجه به اینکه سیستم کاری اینها، سیستم امنیتی خاصی است اما همیشه به موقع ورود کرده و کارهای خود را انجام داده اند و در هر جایی که نیاز بوده با جدیت وارد عمل شده و اقدام کردند در واقع تاکنون ارزیابی که می توان از عملکردشان داشت، خیلی خوب است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha