• جمعه / ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 96022918682
  • منبع : نمایندگی زنجان

/جشن ملی، شادی و شور/

استاندار زنجان: مردم با مشارکت بالا امنیت و اقتدار را برای کشور فراهم می‌کنند

استاندار زنجان: مردم با مشارکت بالا امنیت و اقتدار را برای کشور فراهم می‌کنند

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: مردم با مشارکت بالای خود در روز 29 اردیبهشت‌ماه، امنیت، آرامش، عزت و اقتدار را برای کشور فراهم می‌کنند.

به گزارش ایسنا، اسدالله درویش‌امیری صبح امروز با حضور در شعبه 72 اخذ رای، رای خود را به صندوق انداخت و در این حماسه عظیم ملی مشارکت کرد.

وی در حاشیه این برنامه در جمع خبرنگاران، ضمن قدردانی از حضور پررنگ و معنی‌دار مردم در آغازین ساعات شروع انتخابات در شعبات اخذ رای، اظهار کرد: مردم با شور و اشتیاق به پای صندوق‌های رای آمده‌اند تا سرنوشت چهار ساله خود را رقم بزنند.

نماینده عالی دولت در استان زنجان افزود: مردم باید بدانند که با افزایش مشارکت خود در این روز، آرامش و امنیت داخلی، عزت و اقتدار ملی را برای کشور فراهم خواهند کرد.

استاندار زنجان تاکید کرد: امیدواریم در سایه امنیت و آرامش بتوانیم گام‌های موثر و اساسی را در توسعه کشور برداریم.

درویش‌امیری از مردم درخواست کرد که رای‌دهی را به ساعات پایانی موکول نکنند و همان ساعات اولیه در شعبات اخذ رای حضور یابند.


انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha