جشنواره فجر

  • شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۶ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96041004182
  • خبرنگار : 71290

نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس مطرح کرد،

آمادگی مجلس برای تأمین نیازهای قانونی قوه قضاییه

آمادگی مجلس برای تأمین نیازهای قانونی قوه قضاییه

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه توقع مجلس از قوه قضاییه حفظ استقلال و قانونمداری است، گفت: تعامل و ارتباط خوبی بین مجلس و قوه قضاییه برقرار است.

محمد کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه بین مجلس و قوه قضاییه ارتباط خوبی برقرار است گفت: خوشبختانه در کمیسیون قضایی نیز مسئولین مربوطه همواره حضور داشته و تعامل خوبی با یکدیگر داریم.

وی تصریح کرد: مجلس هم این آمادگی را دارد تا نیازمندی‌های قانونی قوه قضاییه را تأمین کند. البته قوه قضاییه بیشتر نیازمند کمک مجلس درباره تأمین مسائل مالی و اعتباری است.

این عضو هیأت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس همچنین بیان کرد: به نظر می‌رسد درخواست قوه قضاییه از رئیس مجلس می‌تواند همراهی بیشتر در جهت تأمین اعتبار برای این نهاد باشد. البته مجلس هم می‌تواند از قوه قضاییه توقع قانونمداری و حفظ استقلال در رسیدگی‌ها را مطالبه کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha