• پنجشنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96050503061
  • خبرنگار : 71353

نیروهای مورد حمایت آمریکا بر نیمی از شهر رقه تسلط دارند

نیروهای مورد حمایت آمریکا بر نیمی از شهر رقه تسلط دارند

سازمان موسوم به دیده‌بان حقوق بشر سوریه از کنترل 50 درصدی نیروهای "سوریه دموکراتیک" بر شهر رقه خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، رامی عبدالرحمان، مدیر سازمان موسوم به دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد، نیروهای "سوریه دموکراتیک" که یک ائتلاف کردی عربی با حمایت ائتلاف بین‌المللی به شمار می‌آید در حال حاضر کنترل 50 درصد از شهر رقه که پایگاه اصلی داعش محسوب می‌شود، به دست گرفته‌اند.

براساس این گزارش، با وجود مقاومت نیروهای گروه تروریستی داعش اما کنترل نیمی از شهر رقه بعد از گذشت کمتر از دو ماه از آغاز عملیات در این شهر واقع در شمال سوریه به دست نیروهای "سوریه دموکراتیک" افتاده است.

این نیروهای در شش ژوئن وارد رقه شدند تا به مقابله با گروه تروریستی داعش که از خودروهای بمب‌گذاری شده و نیروهای انتحاری و پهپادها در حملات خود استفاده می‌کنند، بپردازند.

ائتلاف بین‌المللی آمریکا با حملات هوایی خود سعی در حمایت از این نیروهای عرب و کرد دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha