• جمعه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ / ۲۱:۱۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96052012197
  • خبرنگار : 71575

میثاقیان: بهانه نمی‌آورم؛ به خودمان باختیم

میثاقیان: بهانه نمی‌آورم؛ به خودمان باختیم

سرمربی تیم فوتبال سیاه‌جامگان معتقد است علی رغم بازی خوب شاگردانش باید شکست را قبول کند.

به گزارش ایسنا، اکبر میثاقیان در نشست خبری پس از دیدار تیمش در برابر فولاد اظهار کرد: با اینکه باختیم و باختن سخت است، اما باید این اتفاق را بپذیریم. بازی است و نباید از ما توقع این باشد که همه را شکست دهیم. خوشحالم که انقدر اعتماد دارند که توقع ایجاد می‌شود. بازی‌ای که باید ما انجام می‌دادیم، فولادی‌ها انجام دادند. تغییراتی در نیمه دوم ایجاد کردیم که مثمرثمر بود اما به گل منجر نشد.
وی ادامه داد: فوتبال دو رو دارد و خوب شد باختیم تا جوانانم ببینند که باخت هم جزیی از فوتبال است. فوتبال است و همه این بازیکنان شکست‌خورده امروز هفته قبل در مصاف با سپیدرود عالی بودند. بازیکنانم تمام توان‌شان را گذاشتند. تیم خوبی داریم، می‌خواستیم برای نخستین بار در سه سال اخیر رکورد بشکنیم اما نشد و این خواست خدا بود.

میثاقیان درباره داوری گفت: این داور اولین بازی‌اش بود و نیاز به فرصت دارد. درباره داوری صحبت نمی‌کنیم. درباره وقت‌کشی هم صحبت نمی‌کنم چون به خودمان باختیم و بهانه نمی‌آورم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha