• پنجشنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 96060905464
  • منبع : نمایندگی همدان

وزیر بهداشت:

شرایط اقتصادی بیمارستان‌ها مطلوب نیست

شرایط اقتصادی بیمارستان‌ها مطلوب نیست

وزیر بهداشت گفت: شرایط اقتصادی بیمارستان‌ها مطلوب نیست و بعد از رفع این مشکل، گشایش بیشتری در وضع پرستاران انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن قاضی‌زاده‌هاشمی امروز در حاشیه افتتاح بیمارستان قدوسی نهاوند در جمع خبرنگاران، تصریح کرد: در حوزه پرستاری مشکل عمده آنها فشار کاری زیادی است که بر قشر پرستار است البته در کنار آنها ماماها و نیروهای آزمایشگاهی و رادیولوژی‌ها نیز همینطور هستند.

وی ادامه داد: نسبت کل نیروی انسانی ما به تخت بیمارستانی از نظر استاندارد متناسب نیست و خیلی کمتر است به طوریکه یک نفر باید بار چند نفر را به دوش بکشد و این مشکل جدای از مسائل معیشتی آنها است.

قاضی‌زاده‌ اضافه کرد: حتی اگر وضعیت پرداختی آنها اصلاح شود، باز فشار کاری زیاد است و در این حوزه باید برای تأمین نیروهای انسانی نگاه متفاوتی به وجود بیاید به طوریکه در مقابل باید نگاه دستگاه‌های مسئولی همچون صنعت و معدن و راه و شهرسازی و کشاورزی تغییر کند چرا که اینجا اورژانس است و بستگی به جان مردم دارد و شغل بسیار حساسی است.

وی ابرازامیدواری کرد: برای جبران کمبود نیروی انسانی مجوزهای لازم را دریافت کنیم البته باید توجه داشت که شرایط اقتصادی بیمارستان‌ها هم مطلوب نیست.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: شرایط اقتصادی بیمارستان‌ها مطلوب نیست و برای رفع این مشکل  اگر مطلوبیت‌ها فراهم شود، گشایشی هم در دریافتی‌ها و معیشت پرستاران انجام و برطرف خواهد شد.


انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha