• چهارشنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 96062916885
  • خبرنگار : 71421

تشریح وضعیت آوارگان روهینجایی از زبان مسئول اعزامی ایران به منطقه

تشریح وضعیت آوارگان روهینجایی از زبان مسئول اعزامی ایران به منطقه

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر پس از بازگشت از منطقه حضور آوارگان روهینجایی، وضعیت امدادرسانی و شرایط 400 هزار آواره روهینجایی را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، حسن صفاریه که همراه با اولین محموله اعزامی ایران به روهینجا به منطقه رفته بود، در مورد شرایط آوارگان روهینجایی و امدادرسانی به آنها، گفت: حدود 400 هزار نفر در منطقه کاکف بازار حضور دارند که این تعداد شامل کودکان، زن‌ها و افراد مسن می‌شود. از آنجایی که شرایط اردوگاهی و استقرار این افراد فراهم نشده است آنها به صورت پراکنده در جنگل‌ها حضور دارند و این در حالی است که شرایط اقلیمی آنجا به شکلی است که تقریبا هر روز بارندگی‌های سیل‌آسا در آنجا وجود دارد.

وی اضافه کرد: به خاطر نبودن شرایط مناسب برای ایجاد سرپناه آنها در کپرهایی از جنس پلاستیک زندگی می‌کنند و طبیعتا به دلیل اینکه زیرانداز داخل آن وجود ندارد زندگی در آنها مشکل‌ساز است.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر در مورد توزیع کمک‌های جمعیت‌های کشورهای مختلف، بیان کرد: به دلیل شرایط ، اردوگاهی وجود ندارد توزیع اقلام به صورت غیراصولی انجام می‌شود و کودکان زیادی در حال حاضر دچار سوء تغذیه هستند. همچنین بسیاری از افراد به دلیل فضایی که شاهد آن بودند دچار استرس‌های روحی زیادی هستند. با توجه به اینکه شرایط سازماندهی و اسکان اصولی وجود ندارد امکان مشاهده بیماری‌هایی که اپیدمی خواهند شد وجود دارد.

صفاریه در مورد مشکلات اساسی آوارگان، اضافه کرد: نبود آب آشامیدنی سالم، سرویس بهداشتی، مشکل دفع فاضلاب و اسکان اصولی از اساسی‌ترین مشکلات این افراد است.

وی اضافه کرد: فدراسیون بین‌المللی مشغول برنامه‌ریزی برای برقرار کردن اردوگاهی برای اسکان مردم در منطقه است و در جلسه کاری فدراسیون این موضوع بررسی شد که در مساحتی به اندازه دو هزار هکتار 86 هزار چادر برای اسکان این 400 هزار نفر ایجاد شود.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر در مورد عملکرد جمعیت هلال‌احمر در منطقه، گفت: از میان جمعیت‌های حاضر ایران جزو یکی از بهترین جمعیت‌ها بود و مساله جالب توجه نگاه مثبت مردم به ما و دولت جمهوری اسلامی بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha