• دوشنبه / ۳ مهر ۱۳۹۶ / ۰۷:۱۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96070301445
  • خبرنگار : 90111

اعلام حمایت خاص باشگاه الوصل از الهلال

اعلام حمایت خاص باشگاه الوصل از الهلال

باشگاه الوصل امارات در بیانیه به حمایت از الهلال قبل از دیدار برابر پرسپولیس پرداخت و تاکید کرد که ۲۵ اتوبوس را برای حمل هواداران نماینده سعودی اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از العاجل، دیدار رفت دو تیم فوتبال پرسپولیس و الهلال در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا در امارات برگزار خواهد شد.

اماراتی‌ها نهایت تلاش خود را به کار می‌گیرند تا الهلال بتواند با شکست دادن نماینده ایران به دور بعد راه پیدا کند.

باشگاه الوصل امارات در صفحه توییتر خود به حمایت از الهلال پرداخت و برای این تیم آرزوی موفقیت در دیدار برابر تیم فوتبال پرسپولیس کرد.

این باشگاه اماراتی اعلام کرد که ۲۵ اتوبوس را برای انتقال هواداران الهلال به ورزشگاه اختصاص خواهد داد تا همه چیز آماده میزبانی باشکوه آنها از نماینده عربستان شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha