• چهارشنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۶ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 96082414477
  • منبع : نمایندگی قزوین

گرفتگی عروق از عوارض مصرف فراوان سس مایونز

کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز گفت: با توجه به این‌که سس مایونز محصولی بر پایه روغن‌های نباتی و حداقل 60 درصد وزنی آن از روغن تشکیل‌ شده است، بنابراین مصرف بی‌رویه این محصول، سبب بروز مشکلاتی خواهد شد.

به گزارش ایسنا،«سمیرا داوودی معمار»، کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه «بهداشت - درمان» شهرستان البرز اظهار کرد: مصرف زیاد سس مایونز موجب تجمع چربی در بدن، چاقی و آسیب به پوست صورت می‌شود.

وی افزود: هم‌چنین وجود اسیدهای چرب اشباع بالا در سس مایونز سبب گرفتگی رگ‌ها و عروق می‌شود

کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت - درمان شهرستان البرز خاطرنشان کرد: سس مایونز در گروه سس‌های سرد طبقه‌بندی می‌شود که فرآیند حرارتی بر روی آن انجام نمی‌شود، بنابراین برای نگهداری محصول و افزایش مدت‌زمان مصرف از نگه‌دارنده‌های «بنزوات سدیم» و «سوربات پتاسیم» استفاده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.