• دوشنبه / ۶ آذر ۱۳۹۶ / ۰۸:۲۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96090602720
  • خبرنگار : 71460

گل نزدن "آزمون" از مرز ۹۰۰ دقیقه گذشت

گل نزدن "آزمون" از مرز ۹۰۰ دقیقه گذشت

مهاجم ایرانی روبین کازان در دیدار این هفته برابر زسکا مسکو نیز در باز کردن دروازه ناکام بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیزنس آنلاین، روبین کازان در دیدار این هفته برابر زسکا مسکو به میدان رفت و در نهایت با یک گل شکست خورد. در این دیدار سردار آزمون به عنوان بازیکن جانشین به زمین مسابقه آمد ولی نتوانست دروازه حریف را باز کند. 

به این ترتیب رکورد گل نزدن سردار آزمون مهاجم ۲۲ ساله ایرانی در روبین کازان مرز ۹۰۰ دقیقه را رد کرد و به ۹۰۸ دقیقه رسید. این بازیکن آخرین بار در دیدار روستوف و آنژی در لیگ روسیه توانست برای تیمش گلزنی کند.

سردار آزمون در تابستان با امضای قراردادی ۳ ساله از روستوف راهی روبین کازان شد و تاکنون در ۱۷ دیدار برای این تیم به میدان رفته است ولی در زدن گل ناکام بوده و نتوانسته برای تیمش گلزنی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۹-۰۶ ۱۰:۴۷

یعنی یه پنالتی هم تیمش نمی گیره، که طلسم گل نزدن این فصل رو بشکنه