• سه‌شنبه / ۷ آذر ۱۳۹۶ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96090703528
  • خبرنگار : 71460

دیدار ایران- سوریه یکی از ۶ دیدار برتر انتخابی جام جهانی

دیدار ایران- سوریه یکی از ۶ دیدار برتر انتخابی جام جهانی

سایت فیفا از دیدار ایران و سوریه در تهران به عنوان یکی از شش دیدار برتر انتخابی جام جهانی اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، سایت فیفا بعد از پایان رقابت‌های انتخابی جام جهانی به معرفی شش دیدار برتر این رقابت‌ها پرداخته است. در این بین دیدار ایران و سوریه که در تهران برگزار شد نیز به عنوان یکی از شش دیدار برتر انتخاب شد.

سوریه با وجود این که به دلیل شش سال جنگ داخلی بازی‌های خانگی خود را در کشور مالزی برگزار می‌کرد، در دیدار برگشت خود به مصاف تیم ملی ایران رفت و توانست یکی از شگفتی‌های این رقابت‌ها را رقم بزند. دیدار این تیم با ایران تا ثانیه‌های پایانی با برتری ۲ بر یک ایران رو به اتمام بود که با گلزنی عمر السومه تمام نیمکت نشینان سوری وارد زمین شدند و به خوشحالی پرداختند.

این گل با ضربه عمر السومه به دست آمد که خود بیش از پنج سال از تیم ملی دور بود. با این حال سوریه با شکست برابر استرالیا نتوانست به دور نهایی پلی آف انتخابی جام جهانی راه یابد. ایمن حکیم سرمربی سوریه بعد از این دیدار گفت: این یک دستاورد تاریخی برای ما نبود بلکه ما به یک معجزه دست یافتیم.

دیگر دیدارهای جذاب انتخابی جام جهانی

سوئد ۲ - فرانسه یک

پاناما ۲ - کاستاریکا یک

اکوادور یک - آرژانتین ۳

کنگو ۲ - تونس ۲

اسکاتلند ۲ - انگلیس ۲

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha